Neem vrijblijvend contact op 073 – 303 58 57

Neem vrijblijvend contact op 073 – 303 58 57

Hennepkwekerij

Het opzetten van een hennepkwekerij is aantrekkelijk als je schulden hebt. Of als je snel geld wil verdienen. Met een goede oogst is namelijk veel geld te verdienen. Een hennepkwekerij hebben (of het telen van wiet) is daardoor een veel voorkomend feit. En strafbaar!

Mogelijke consequenties

Vaak wordt er niet alleen hennep gekweekt, maar is er ook sprake van diefstal van stroom. Voor een hennepkwekerij wordt regelmatig illegaal stroom afgetapt. Je krijgt dan niet alleen te maken met een strafrechtelijke procedure. Ook de energieleverancier wil dan de kosten van de afgetapte stroom op je verhalen. Ten slotte gaat de procedure vaak gepaard met een zogenaamde ontnemingsmaatregel. Hiermee wordt de winst, die jij hebt gemaakt met het oogsten van de hennep, weer van je afgepakt. Een ontnemingsmaatregel kan oplopen tot duizenden euro’s.

Betrokkenheid bij een hennepkwekerij kan daarom veel consequenties met zich meebrengen. Wij adviseren jou dan ook om altijd tijdig een advocaat in te schakelen! Onyx Advocaten helpt je graag om de problemen zoveel mogelijk te beperken. Neem daarvoor vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Sluiting van het pand

Ten slotte kan de burgemeester besluiten om het pand, waar de hennepkwekerij in is aangetroffen, (tijdelijk) te sluiten. Het pand wordt dan verzegeld en tijdens de sluitingsperiode mag niemand het pand betreden. Betreed jij toch het pand? Dan is dit ook een strafbaar feit.

laatste nieuws

ontruiming woning
Ontruiming woning? Denk aan de belangen van het kind!

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2022   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap