D.P.S. (Demi) Pennings

Directiesecretaresse

Demi Pennings is sinds juli 2021 als directiesecretaresse verbonden aan het kantoor van Onyx Advocaten. Na het afronden van haar opleiding tot directiesecretaresse heeft ze een aantal jaar ervaring opgedaan bij een advocatenkantoor in 's-Hertogenbosch. In deze jaren, maar zeker in haar tijd bij dit kantoor heeft ze zich de diverse processen in de juridische wereld eigen gemaakt.

Als secretaresse is Demi meestal het eerste aanspreekpunt. De kans is groot dat zij jou vriendelijk te woord staat, wanneer je (telefonisch) contact opneemt met het kantoor. Als een echte spin in het web ondersteunt Demi haar collega's bij hun dagelijkse werkzaamheden. Naast de dagelijkse gang van zaken binnen Onyx Advocaten houdt zij ook de regie over de talloze gerechtelijke procedures, waardoor de advocaten en juristen zich volledig kunnen focussen op het belangrijkste: het helpen van de cliënten!


Demi is een onmisbare schakel in het team en staat ook jou graag te woord. Waar mogelijk helpt ze jou direct verder en anders zorgt zij voor een prettige opvolging. Demi houdt ook van een lekkere kop koffie, dus je bent altijd welkom!

D.P.S. (Demi) Pennings 1

laatste nieuws

D.P.S. (Demi) Pennings 2
De rol van technologie bij het innen van schulden

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap