Huurrecht

Grip op je (ver)huur

Huurrecht


Huurrecht is aan de orde van de dag en veel mensen hebben er mee te maken. Woon je in een huurwoning, dan beschermt het huurrecht je belangen als huurder. Ben je een verhuurder, dan staat in het huurrecht vermeld aan welke verplichtingen jij en je huurder moeten voldoen. Als er conflicten ontstaan tussen huurder en verhuurder, biedt het huurrecht mogelijkheden om deze op te lossen. Bijvoorbeeld als een huurder weigert te betalen en een huurincasso indienen onvermijdelijk is, of als er problemen ontstaan bij de huur van een bedrijfsruimte of woonruimte.


Heb je een vraag wat betrekking heeft op het huurrecht? Dan kan een huurrecht advocaat je verder helpen. Lees op deze pagina meer wat het huurrecht inhoudt en wanneer je een huurrecht advocaat kunt inschakelen. Direct hulp nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op.

Wat is het huurrecht?

Huurrecht is het rechtsgebied dat gaat over de regels en wetten, die van toepassing zijn op huurcontracten. Het huurrecht regelt de verhouding tussen huurder en verhuurder en bevat onder andere bepalingen over de huurprijs, opzegtermijnen, onderhoud en gebreken aan het gehuurde. Het huurrecht is van groot belang voor zowel huurder als verhuurder, omdat het de rechten en plichten van beide partijen vastlegt en conflicten kan voorkomen of oplossen. In Nederland wordt het huurrecht onder andere geregeld in het Burgerlijk Wetboek (Boek 7).

Bij welke zaken kan een huurrecht advocaat helpen?

Een huurrecht advocaat kan helpen bij zaken die te maken hebben met een huurincassoeen huurovereenkomst opstellen of juist het ontbinden van een huurovereenkomst. Ook over de huur van een woonruimte of huur van een bedrijfsruimte kan een huurrecht advocaat advies op maat leveren.

Huurrecht advocaat inschakelen

Samen met een huurrecht advocaat krijg je weer grip op je vastgoedportefeuille. Doordat Onyx Advocaten je een volwaardige service wil bieden, beschikken we over meerdere specialisten in het huurrecht. We zijn er voor jou: of je nou een verhuurder, vastgoedeigenaar, beheerder, makelaar of huurder bent. Kenmerkend voor ons advocatenkantoor is hierbij het eerste vrijblijvende advies. Bovendien is dit eerste advies altijd gratis.

Roep direct onze hulp in bij een vraagstuk

Weigert je huurder de huurachterstand te betalen? Of gaat er iets mis bij de huur van een woonruimte of bedrijfsruimte? Een huurrecht advocaat helpt je verder. Neem dus geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te bellen, te mailen of door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. We nemen dan binnen 24 uur (en meestal sneller) contact met je op.

Wat zeggen klanten over Onyx Advocaten?

Bij Onyx Advocaten leveren wij altijd een maximale inspanning om tot het beste resultaat te komen. Wij zijn dan ook erg trots dat onze klanten zo tevreden over ons zijn. Lees hieronder enkele reacties over de samenwerking:

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen - Stichting SPARK Campus

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.

Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:

– snelle respons en actie,

– tactvolle benadering en aanpak,

– prettige samenwerking.

Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

Heb je een vraag over huurrecht?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen!


073 303 58 57

info@onyx-advocaten.nl

Incasso overdragen

"*" geeft vereiste velden aan

laatste nieuws

Huurrecht 3
De rol van technologie bij het innen van schulden

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap