Onyx Advocaten

Onyx Advocaten is ontstaan uit een langdurige samenwerking tussen de advocaten Martijn van Hurne en Marijn Emonds. Vanaf 2006 vormen zij een hecht duo in de juridische sector en in 2019 hebben zij Onyx Advocaten opgericht.

Onyx Advocaten richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf (mkb), dat 99% van het bedrijfsleven uitmaakt. Daarnaast werken we ook voor particulieren. Onze hoofdspecialisatie is incasso en procesrecht. Van daaruit heeft elke advocaat zijn eigen kwaliteit en specialisatie ontwikkeld. Hiermee zijn we niet alleen een betrouwbare incassopartner, maar zijn we ook in staat om onze cliënten op elk juridisch vlak binnen de onderneming bij te staan.

Ook indien er geen lopende zaken zijn, nemen onze cliënten vrijblijvend contact op met de advocaten om te sparren over de meest uiteenlopende kwesties. Dit varieert van geschillen of advies in contractuele relaties, de bouwsector, (ver)huur, arbeidskwesties tot aan een dreigend faillissement. We verlagen de drempel tot juridisch advies zover mogelijk, zodat we onze cliënten op voorhand kunnen adviseren. Voorkomen is beter dan genezen.

 

Mocht een gang naar de rechter onvermijdelijk zijn, dan zijn al onze gespecialiseerde advocaten in staat om de belangen van onze cliënten optimaal te behartigen. In incassozaken kan bijvoorbeeld al snel een incasso kort geding of een faillissementsaanvraag worden opgestart. Indien nodig doen we dit ook. Wanbetalers weten dit en zijn dan ook sneller geneigd om te betalen, dan bij een normaal incassobureau of een deurwaarder. Zij hebben die bevoegdheden namelijk niet.

Onze kracht

De kracht van Onyx Advocaten is erin gelegen dat zij de taal van de ondernemer spreekt en geen dure ‘blabla’. Rechtszaken worden niet gewonnen door de duurste advocaat, wel door een goede advocaat die alle ins en outs weet. Dat zorgt ervoor dat ons netwerk zich stevig uitbreidt en we als jong kantoor blijven groeien.

 

Daarnaast zijn we niet alleen advocaat, maar ook een allesomvattende vertrouwde adviseur. De tijden van ‘grijze wollen sokken’-advocaten zijn voorbij. Onze advocaten staan altijd voor u klaar, zijn goed bereikbaar, spreken begrijpelijke taal en maken heldere afspraken. De lijnen zijn kort, zodat je jezelf snel bij ons op je gemak voelt. Samen met jou voorkomen we juridische problemen of lossen ze voor je op.

Waarom de naam Onyx Advocaten?

Onyx is een edelsteen, die bekend staat om zijn krachtige en beschermende eigenschappen. Het is een steen die mensen kan helpen hun angsten en twijfels te overwinnen en hun doelen te bereiken. De steen wordt geassocieerd met eigenschappen zoals doorzettingsvermogen, zelfbeheersing en vastberadenheid. Het kan negatieve energieën afweren en positieve energieën bevorderen.

 

Deze eigenschappen sluiten aan bij de normen en waarden, die wij bij Onyx Advocaten nastreven. We zijn vastberaden om de beste juridische vertegenwoordiging te bieden en ons maximaal in te zetten voor de belangen van onze cliënten. Onze advocaten zetten zich in om door te gaan totdat een zaak is afgerond en een positief resultaat is bereikt voor hun cliënten. Bovendien bieden wij aan cliënten een veilige en beschermende omgeving waarin zij hun verhaal kunnen vertellen en de best mogelijke juridische bijstand krijgen.

 

Zelfbeheersing is ook een belangrijke kwaliteit voor Onyx Advocaten. De advocaten zijn in staat om emoties opzij te zetten en zich te concentreren op de feiten van een zaak. Ze zijn in staat om hun eigen mening en gevoelens te scheiden van de zaak waar ze aan werken, om objectief te blijven en de best mogelijke juridische bijstand te bieden.

 

Kortom, Onyx Advocaten weerspiegelt de kernwaarden van de onyx edelsteen. Door de krachtige en beschermende eigenschappen van de steen te omarmen, kan het kantoor de best mogelijke juridische bijstand bieden en de belangen van haar cliënten optimaal behartigen. 

Onyx Advocaten 1

laatste nieuws

Onyx Advocaten 2
Een huurovereenkomst opstellen: wat moet er in staan?

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap