Onyx Advocaten 1
Onyx Advocaten 1

Onyx Advocaten

Onyx Advocaten is ontstaan uit een langdurige samenwerking tussen de advocaten Martijn van Hurne en Marijn Emonds. Vanaf 2006 vormen zij een hecht team in de juridische sector en in 2019 hebben zij Onyx Advocaten opgericht.

Tijdens hun carrière hebben ze kennis gemaakt met enkele ambitieuze collega’s. Het heeft zodoende niet lang geduurd tot het team verder werd uitgebreid met twee extra advocaten Milan van Lith (2020) en Mark Koopmans (2022). Alle advocaten zijn aan te merken als de nieuwe generatie, welke voortkomt uit de vernieuwde Beroepsopleiding Advocaten uit 2013.

In de afgelopen jaren heeft Onyx Advocaten haar netwerk stevig en snel opgebouwd. Het team had daardoor ook dringend behoefte aan ondersteuning van de algemene dagelijkse praktijk en voor juridische werkzaamheden. Zodoende zijn directiesecretaresse Demi Pennings (2021) en juriste Iris van der Doelen (2022) aan het team toegevoegd.

Jouw allesomvattende vertrouwde adviseur

De wereld van de advocatuur verandert razendsnel en dat heeft gevolgen voor de menselijke behoefte. Onyx Advocaten staat voor haar kernwaarden:

  • Betere kwaliteit;
  • Meer oog voor cliënten;
  • Sterke juridische vaardigheden;
  • Gevoel voor het ethisch kompas.

Wij zijn niet alleen advocaten, maar een allesomvattende vertrouwde adviseur. De tijden van ‘grijze wollen sokken’-advocaten zijn voorbij. Onze advocaten staan altijd voor u klaar, zijn goed bereikbaar, spreken begrijpelijke taal en maken heldere afspraken. De lijnen zijn kort, zodat je jezelf snel bij ons op je gemak voelt. Samen met jou voorkomen we juridische problemen of lossen ze voor je op!

laatste nieuws

Betalingsachterstanden
Betalingsachterstanden: explosieve groei verwacht

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2022   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap