Procesrecht 1
Procesrecht 1

Procesrecht

Grip op je gerechtelijke procedure

Procesrecht


Procesrecht bevat de spelregels voor een gerechtelijke procedure. Onyx Advocaten heeft veel ervaring met procedures bij de rechtbank. Zij voert deze procedures namelijk regelmatig. Onyx Advocaten kent het spelletje daarom door-en-door!

Onyx Advocaten beschikt over diverse specialisten voor bijzondere procedures. Op verschillende procedures is ander procesrecht van toepassing. Denk aan bijzonder procedures als: conservatoir beslag, aanvragen van een faillissement, kortgeding, dagvaarding, executie of in hoger beroep gaan. Ben jij betrokken in een procedure? Of wil je een procedure bij de rechtbank opstarten? Neem in dat geval vrijblijvend contact op. Onyx Advocaten staat jou vervolgens met raad én daad bij!

Pro-actief in het procesrecht

Ten eerste helpt Onyx Advocaten jou pro-actief bij een gerechtelijke procedure. Dit is namelijk best spannend! Zo neemt Onyx Advocaten voor de procedure het verloop (kort) met jou door. Diverse opties worden hierbij besproken. Met de bedoeling om jou en Onyx Advocaten op tijd diverse wendingen te laten voorzien. Ten tweede doet Onyx Advocaten voor jou het woord! Als dat nodig is. Op deze manier sta je zelden voor verrassingen. Onyx Advocaten zorgt voor goede grip op de gerechtelijke procedure.

Kosten

Beschik jij over een rechtsbijstandverzekering? Laat dat dan direct weten! Heb je geen verzekering? Dan bestaan er diverse andere keuzes. Bijstand is bijvoorbeeld ook mogelijk op basis van een uurtarief, een vaste prijsafspraak of een toevoeging (pro-deo). Lees meer over de diverse tarieven. Vraag Onyx Advocaten naar de mogelijkheden!

Heb je een vraag over procesrecht?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Onyx Advocaten via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen!


073 303 58 57

info@onyx-advocaten.nl

Incasso overdragen

"*" geeft vereiste velden aan

Wat zeggen klanten over Onyx Advocaten?

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen – Stichting SPARK Campus

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.

Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:

– snelle respons en actie,

– tactvolle benadering en aanpak,

– prettige samenwerking.

Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting ‘t Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

laatste nieuws

Betalingsachterstanden
Betalingsachterstanden: explosieve groei verwacht

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2022   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap