Huurovereenkomst opstellen 1
Huurovereenkomst opstellen 1

Huurovereenkomst opstellen

In elke huurovereenkomst komen vaste onderdelen aan de orde. Te denken valt aan de huurprijs, de ingangsdatum en de omschrijving van het gehuurde. Door middel van diverse modellen op het internet, word je al een stuk op weg geholpen. Maar Onyx Advocaten is van mening dat het opstellen van een huurovereenkomst maatwerk is, want geen enkel huurobject is hetzelfde! Wees daarom nooit te snel tevreden.

Huurovereenkomst op maat

De kunst zit hem in het perfectioneren van de overeenkomst voor jouw specifieke situatie. Onyx Advocaten zorgt daarom voor goede grip op jouw huurovereenkomst. Bijvoorbeeld door middel van bijzondere bepalingen. Deze bepalingen zien toe op jouw wensen. Wordt het gehuurde gemeubileerd verhuurd? Mogen er drugs of verdovende middelen worden gebruikt in het gehuurde? Zijn huisdieren toegestaan? En wat gebeurt er als de (ver)huurder zijn verplichtingen niet nakomt?


Onyx Advocaten kijkt samen met jou naar de mogelijkheden om deze afspraken vast te leggen. Ten slotte worden ook de sancties bij overtreding van deze afspraken opgenomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een contractuele boete of ontbinding van de huurovereenkomst. Hiermee geef je jouw (ver)huurder een extra prikkel voor een goede nakoming. Hoe beter de afspraken zijn vastgelegd, hoe beter deze gehandhaafd kunnen worden!

Kosten

Afhankelijk van jouw specifieke wensen kun je een vaste prijsafspraak maken met Onyx Advocaten. Onder andere voor het opstellen óf controleren van jouw huurovereenkomst is dit mogelijk. Ook kan Onyx Advocaten aan jou een op maat gemaakte template verstrekken. Dit template kun jij dan bijvoorbeeld telkens opnieuw gebruiken, als je een nieuwe huurder krijgt. Door middel van deze template hoef je maar één keer kosten te maken!

Wil jij een huurovereenkomst laten opstellen?

Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze huurrecht-specialisten voor persoonlijk advies over huurrecht.

Onyx Advocaten helpt jou graag verder!

laatste nieuws

Betalingsachterstanden
Betalingsachterstanden: explosieve groei verwacht

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2022   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap