Incassobureau in Den Bosch inschakelen?

Zoek je een betrouwbaar incassobureau in Den Bosch of omgeving? Een bureau dat zijn weg kent in de meest complexe incassoprocedures, alle denkbare drukmiddelen kan inzetten en incasseert op basis van No Cure, No Pay? Dan ben je eigenlijk op zoek naar een incassobureau met incasso-advocaten in dienst. Een incasso-advocaat heeft namelijk meer bevoegdheden dan een gewoon incassobureau of deurwaarder. Zo mogen alleen incasso-advocaten faillissementen aanvragen en conservatoir beslag leggen op het vermogen van je debiteur, nog voordat er een vonnis ligt van de kantonrechter.

Wil je een incassobureau met incasso-advocaten inschakelen in Den Bosch? Kies dan voor Onyx Advocaten, we zijn een advocatenkantoor gespecialiseerd in incassoprocedures. Dit doen we voor zowel bedrijven als particulieren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Direct actie? Draag je incasso over

Meer bevoegdheden dan een gewoon incassobureau in Den Bosch

Zodra je je incasso overdraagt, wordt deze direct in behandeling genomen door een van onze incasso-advocaten. Dit wordt ook direct je vaste contactpersoon. Hiermee ben je verzekerd van de beste juridische expertise. Verder kun je bij je advocaat ook altijd terecht voor een eerste gratis advies bij juridische vraagstukken.

Daarnaast beschikken onze incasso advocaten in Den Bosch over exclusieve bevoegdheden. Zo mogen we conservatoir beslag leggen, faillissementen aanvragen en vorderingen incasseren van boven de € 25.000,-. Deurwaarders en gewone incassobureaus uit Den Bosch zijn niet bevoegd om dit te doen.

Incassobureau op basis van No Cure, No Pay

Er is geen zekerheid dat je debiteur daadwerkelijk je vordering zal voldoen, ook niet als je de incasso aan een incassobureau uit handen geeft. Een incasso-advocaat inschakelen brengt dus het risico met zich mee dat je extra kosten te voldoen hebt.

Dat probleem heb je niet bij ons incassobureau in Den Bosch. We werken namelijk volledig op basis van het No Cure, No Pay principe. Als de incassoprocedure niet slaagt, brengen we geen kosten in rekening. Weten we de vordering wel te innen, dan komen de kosten voor rekening van je debiteur. Geen risico voor jou dus!

Door de incasso aan ons advocatenkantoor over te dragen kun je dus zonder risico de druk op je debiteur ophogen. Daarmee vergroot je de kans dat je toch het geld krijgt waar je recht op hebt.

Direct actie? Draag je incasso over

Waarom je laten incasso uitvoeren door Onyx Advocaten?

Expertise

Extra bevoegdheden vergeleken met een incassobureau of deurwaarder

Vast contactpersoon

De incasso-advocaat is ook je vaste

contactpersoon

No Cure, No Pay

Incasseren zonder extra risico

Juridisch advies

Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen

Direct actie

Je vordering wordt direct in behandeling

genomen

Maatwerk procedures

Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw

wensen

Snelle doorlooptijden bij onze advocaten

We hechten belang aan snelle doorlooptijden. Onze incasso advocaten in Den Bosch pakken direct door: de debiteur wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht van zijn juridische positie, de best passende drukmiddelen worden ingezet, oeverloze procedures worden voorkomen en je onbetaalde factuur of openstaande vordering wordt snel geïncasseerd.

Incasso-advocaat treft betalingsregeling, wanneer gepast

Verkeert je debiteur in betalingsproblemen, dan zijn we ook in staat om hier vakkundig mee om te gaan. Er kunnen betalingsregelingen worden getroffen en desnoods kunnen onze incassospecialisten je debiteur in contact brengen met andere hulpinstanties. De incassoprocedure wordt geheel afgestemd op je wensen.

Snel, betrouwbaar en menselijk

Als je ons inschakelt, kies je voor een advocatenkantoor dat bovenop de incasso van je vordering zit. We zorgen voor een snelle opvolging, voorkomen eindeloze discussies en laten je debiteur duidelijk zijn juridische positie weten. Dit doen we altijd met een menselijke toon. Als je vaste incasso advocaat in Den Bosch krijg je ook altijd het best mogelijke juridische advies als je gerechtelijke maatregelen wilt nemen. Ook voor andere juridische vragen kun je op gratis eerstelijns advies rekenen.

Direct actie? Draag je incasso over

Incasso door een juridisch expert

Als incassobureau in Den Bosch zijn we aangesloten bij de specialisatievereniging van Incasso- en procesadvocaten (VIA). Dit verzekert je de beste juridische expertise die je kunt wensen. De incasso van je vordering is daarmee in vertrouwde handen, net als het geld dat we voor je incasseren. Net als notarissen beschikken ook we namelijk over een derdengeldenrekening.

Wat zijn buitengerechtelijke incassokosten?

Het overdragen van de incasso van je vordering brengt extra kosten met zich mee. De kosten die gedurende het minnelijke traject gemaakt worden heten dbuitengerechtelijke incassokosten. Deze kosten hebben dus betrekking op de periode waarbij nog niet is overgestapt op gerechtelijke maatregelen. De hoogte van deze kosten is van diverse factoren afhankelijk. Omdat ons incassobureau in Den Bosch werkt met het ‘No Cure, No Pay’ principe komen deze kosten nooit voor jouw rekening.

Draag gelijk je vordering over: direct actie!

Als incasso specialist begrijpen we dat je al lang genoeg op je geld aan het wachten bent, zodra je de incasso aan ons overdraagt. We zorgen daarom voor een vlotte opvolging. Dat betekent dat we direct in actie komen zodra we je opdracht ontvangen hebben.

Neem snel contact met ons op

Onze incasso-advocaten hebben al meerdere facturen en andere vorderingen geïncasseerd voor bedrijven en particulieren in Den Bosch en omgeving. Neem de proef op de som en kies voor ons als incassobureau. Draag je incasso over en we gaan graag voor je aan de slag. Samen krijgen we snel grip op je debiteuren! Neem nu contact met ons op. Dat kan via het contactformulier op de website of door ons te bellen of mailen.

Direct actie? Draag je incasso over

Veelgestelde vragen

Welke voordelen biedt Onyx Advocaten vergeleken met een gewoon incassobureau?

Als advocatenkantoor ben je bij Onyx Advocaten verzekerd van juridische kwaliteit van de bovenste plank. Die kennis zetten we graag in om je van A tot en met Z bij de procedure bij te staan.

Daarnaast beschikken onze advocaten ook over meer bevoegdheden dan gewone incassobureau’s om jouw vordering te incasseren:

  1. Faillissement aanvragen;
  2. Conservatoir beslag leggen;
  3. Een (incasso) kort geding voeren;
  4. Vordering boven de € 25.000,- incasseren.

Hierdoor kunnen we altijd het onderste uit de kan halen. Lees hier meer over een incasso.

Wat kost het om Onyx Advocaten in te schakelen?

Als je al in onzekerheid leeft over de betaling van je factuur, zit je niet ook nog op onverwachte kosten van de incassoprocedure te wachten. Daarom zorgen we altijd voor transparantie over de kosten, die we in overleg met jou afspreken en tevens afstemmen op jouw persoonlijke situatie.

Onyx Advocaten kan je bijstaan op basis van:

  1. No Cure, No Pay (mogelijk bij een incassoprocedure);
  2. Je rechtsbijstandverzekering;
  3. Uurtarief of vaste prijsafspraak;
  4. Een toevoeging (pro-deo).

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

Wat is de werkwijze van Onyx Advocaten?

Onyx Advocaten pakt vanaf het begin af aan stevig door. Zo nemen we jouw zaak al binnen 1 werkdag na ontvangst in behandeling. Soms kan het voorkomen dat we een speciale strategie moeten afstemmen met elkaar. Als dat zo is, overleggen we die eerst met je, om na je akkoord alsnog aan de slag te gaan.

Onze incasso-advocaten nemen contact op per post, e-mail, telefonisch en WhatsApp, waardoor we snel weten of je debiteur vrijwillig gaat betalen. Ook voorzien we je proactief van advies. Weigert je debiteur nog steeds te betalen? Dan staan we jou graag bij in de gerechtelijke procedure om alsnog langs deze weg jouw betaling te verkrijgen!

Lees hier meer over de verschillende fases van de incassoprocedure.

Wat houdt ‘No Cure, No Pay’ in?

Door Onyx Advocaten in te schakelen loop je geen risico. Onze advocaten werken in incassozaken namelijk op basis van het ‘No Cure, No Pay’ principe, of zoals wij het noemen: ‘No Win, No Fee’.

Dit zorgt altijd voor een win-win situatie bij jou. Als het ons toch niet lukt jouw vordering te incasseren, betaal je namelijk geen kosten voor het buitengerechtelijke incassotraject. Deze kosten brengen we in rekening bij je debiteur. Op het moment dat de volledige vordering wordt betaald, heeft jouw debiteur ook onze kosten betaald. Maar als de procedure dus niet slaagt, komen deze kosten niet alsnog voor jouw rekening.

Wil je meer weten over onze tarieven? Kijk dan hier.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een procedure?

Dankzij onze unieke werkwijze weet Onyx Advocaten gemiddeld genomen een procedure snel tot een goed einde te brengen. Onze gemiddelde doorlooptijd bedraagt momenteel ongeveer 14 dagen.

Wij zijn ervan overtuigd dat het ons gaat lukken je vordering te incasseren, hoe lang dit ook gaat duren. Uiteindelijk hangt de doorlooptijd natuurlijk wel af van de bereidheid en de mogelijkheid van je debiteur om te betalen. Soms betaalt een debiteur zelfs binnen een uur! In andere gevallen duurt het – helaas – wat langer.

Wat is de kans dat de incassoprocedure slaagt?

Het afgelopen jaar hebben we een succesratio van maar liefst 90% gehaald. Door de druk op debiteuren hoog te houden, kunnen we ook lastige dossiers tot een succes te brengen.

Uiteindelijk zijn ook wij afhankelijk van de mogelijkheid van je debiteur om te kunnen betalen. Ook wij kunnen helaas niet van een kale kip plukken.

Incassobureau Den Bosch 1

laatste nieuws

Incassobureau Den Bosch 2
Wanneer kan een arbeidsovereenkomst worden ontbonden?

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap