Gespecialiseerde advocaat

Heldere prijsafspraken

No cure No Pay

Direct actie

Incassobureau in Dordrecht

Wil je een incassobureau in Dordrecht inschakelen? Kies voor kwaliteit en laat een incasso-advocaat je openstaande vordering innen. Incasso-advocaten hebben meer bevoegdheden dan gewone incassobureaus en deurwaarders. Zo kan alleen een incasso-advocaat conservatoir beslag leggen op onder andere de bankrekeningen, inventaris en inkomsten van de debiteur. Door deze extra drukmiddelen zal je debiteur sneller tot betaling overgaan, wat positieve gevolgen heeft voor de liquiditeit van je onderneming. Laat de gehele incassoprocedure uitvoeren door een incasso-advocaat.

Een incassobureau in de omgeving van Dordrecht met incasso-advocaten in dienst is Onyx Advocaten. We zijn een advocatenkantoor met incassoprocedures als specialisatie. Zowel bedrijven als particulieren staan we bij. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor deskundig advies.

Direct actie? Draag je incasso over

Advocatenkantoor en incassobureau in Dordrecht

Doordat we een advocatenbureau zijn die gespecialiseerd is in incasso’s, kunnen we meer druk achter een incasso zetten. Dit is iets wat enkel een incasso-advocaat in Dordrecht mag doen. Tevens hebben we veel kennis over de regelgeving rondom incassoprocedures en hebben we duidelijk welke incassokosten eraan vasthangen.

Incassoprocedures duren vaak erg lang bij gewone incassobureaus. Contact zoeken met je debiteur kan lastig zijn, omdat hij of zij niet altijd reageert. Ook kan er een inhoudelijke discussie aan te pas komen. Als advocatenkantoor kunnen onze incasso advocaten in Dordrecht de druk op je debiteur veel verder ophogen en daarmee snel je vordering alsnog incasseren.

Wat kunnen incasso-advocaten voor je doen?

Normale incassobureaus hebben beperkte bevoegdheden die ze kunnen gebruiken om je debiteur onder druk te zetten. Ze kunnen brieven en aanmaningen sturen en je debiteur regelmatig bellen. Incasso-advocaten beschikken over meer en exclusieve bevoegdheden. Anders dan een gewoon incassobureau in Dordrecht, kunnen we faillissementen van bedrijven aanvragen, conservatoir beslag leggen en vorderingen van € 25.000,- en hoger behandelen.

Dit zijn bevoegdheden die namelijk enkel voor advocaten zijn weggelegd. Met een incasso-advocaat aan je zijde is dus meer mogelijk, waardoor de kans op succes voor jou groter is:


 • Conservatoir beslag leggen, al voordat er een vonnis ligt;
 • Faillissement van bedrijven en particulieren aanvragen;
 • Vorderingen boven € 25.000,- behandelen;
 • Een kort geding aanspannen als er sprake is van spoed.

Waarom je incasso laten uitvoeren door Onyx Advocaten?

Expertise

Extra bevoegdheden vergeleken met een incassobureau of deurwaarder

Vast contactpersoon

De incasso-advocaat is ook je vaste contactpersoon

No Cure, No Pay

Incasseren zonder extra risico

Juridisch advies

Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen

Direct actie

Je vordering wordt direct in behandeling genomen

Maatwerk procedures

Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw wensen

De ervaringen van onze klanten

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen - Stichting SPARK Campus

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.

Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:

– snelle respons en actie,

– tactvolle benadering en aanpak,

– prettige samenwerking.

Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

Vraag om advies bij een incasso in Dordrecht

Onderneem actie wanneer een factuur onbetaald blijft en draag de incasso over aan onze incasso-advocaten. We geven je advies en bespreken de beste aanpak met je. Ook als je vragen hebt, staan we voor je klaar. Neem snel contact met ons op door te bellen of te mailen. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen.

Direct actie? Draag je incasso over

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik Onyx Advocaten inschakelen in plaats van een normaal incassobureau?

Bij Onyx Advocaten gaat een incasso advocaat voor je aan de slag. Onze advocaten kunnen de procedure van A tot en met Z voor je afhandelen, waarbij je altijd van de hoogste juridische kwaliteit verzekerd bent.

Daarnaast mogen wij als advocaten meer bevoegdheden inzetten dan waar gewone incassobureaus de mogelijkheid toe hebben.

 1. Faillissement aanvragen;
 2. Conservatoir beslag leggen;
 3. Een (incasso) kort geding voeren;
 4. Vordering boven de € 25.000,- incasseren.

Hierdoor kunnen we altijd het onderste uit de kan halen. Lees hier meer over een incasso.

Welke tarieven hanteert Onyx Advocaten?

Niemand houdt van een onverwachte rekening achteraf. Wij zorgen daarom dat we transparant over onze kosten zijn en je niet met dergelijke rekeningen zullen opzadelen. We werken op basis van diverse tarieven, die we afstemmen op jouw situatie. We kijken dus met elkaar hoe we jou het beste kunnen helpen.

Onyx Advocaten kan je bijstaan op basis van:

 1. No Cure, No Pay (mogelijk bij een incassoprocedure);
 2. Je rechtsbijstandverzekering;
 3. Uurtarief of vaste prijsafspraak;
 4. Een toevoeging (pro-deo).

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

Wat is de werkwijze van Onyx Advocaten?

Wij nemen jouw zaak binnen 24 uur in behandeling, nadat je deze aan ons overhandigd hebt. Daarbij stellen we zo nodig ook een eigen strategie op. Na jouw goedkeuring beginnen we direct.

Onyx Advocaten pakt vanaf dat moment stevig door. Op allerlei verschillende manieren (post, e-mail, telefonisch en WhatsApp) proberen we contact te krijgen met je debiteur. Hierdoor weten we snel of je debiteur vrijwillig gaat betalen. Indien nodig voorzien we je tussendoor proactief van advies.
Is de debiteur nog steeds niet bereid te betalen? Dan staan we jou graag bij in de gerechtelijke procedure om alsnog de betaling te incasseren!

Lees hier meer over de verschillende fases van de incassoprocedure.

Wat betekent ‘No Cure, No Pay’ precies?

Onyx Advocaten werkt in incassozaken op basis van het ‘No Cure, No Pay’ principe, of zoals wij het noemen: ‘No Win, No Fee’.

Als het ons toch niet lukt jouw vordering te incasseren, betekent dit dat je geen kosten hebt aan het buitengerechtelijke incassotraject. Deze kosten brengen wij namelijk in rekening bij je debiteur. Op het moment dat de volledige vordering wordt betaald, zijn ook onze kosten voldaan. Oftewel, altijd een win-win situatie voor jou!

Wil je meer weten over onze tarieven? Kijk dan hier.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een dossier bedraagt momenteel ongeveer twee weken. Wij kunnen deze doorlooptijd zo kort houden dankzij onze unieke werkwijze.

Als jouw debiteur verhaal biedt, dan is Onyx Advocaten er van overtuigd dat het ook lukt om je vordering te incasseren. Hoe lang dit ook duurt. Uiteindelijk hangt deze doorlooptijd af van de bereidheid en de mogelijkheid van je debiteur om te betalen. Soms betaalt een debiteur zelfs binnen een uur! In andere gevallen duurt het – helaas – wat langer.

Wat is de kans dat de incassoprocedure slaagt?

Het afgelopen jaar hebben we een succesratio van 90% gehaald. Ook hele lastige dossiers weten wij namelijk tot een succes te brengen. Dat doen we door de druk op je debiteur zo hoog mogelijk te houden.

Uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de mogelijkheid van je debiteur om te kunnen betalen. Ook wij kunnen helaas niet van een kale kip plukken.

laatste nieuws

Incassobureau Dordrecht 2
De rol van technologie bij het innen van schulden

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap