Gespecialiseerde advocaat

Heldere prijsafspraken

No cure No Pay

Direct actie

Incasso overdragen aan een incassobureau in Helmond

Wil je een incassobureau in Helmond inschakelen, omdat je debiteur de factuur niet betaalt? Het uitblijven van betalingen kan cashflow problemen veroorzaken voor je bedrijf, ondanks al je pogingen om de betaling te innen. Als je debiteur na talloze mailtjes en belletjes nog steeds niet betaalt, is het tijd om de druk te verhogen met een incasso advocaat in Helmond. Incasso-advocaten zijn gespecialiseerd in incassoprocedures en beschikken over allerlei (extra) bevoegdheden om je vordering alsnog te kunnen incasseren.

Met een incasso-advocaat van Onyx Advocaten krijg je weer grip op je openstaande facturen en andere vorderingen. We zijn er dus ook voor particulieren. Neem contact op en win advies in over je vordering.

Direct actie? Draag je incasso over

Incassobureau in Helmond dat exclusieve bevoegdheden kan inzetten

Als incasso advocatenkantoor hebben we de bevoegdheid om exclusieve drukmiddelen in te zetten. Dit zijn bevoegdheden die enkel door een incasso-advocaat kunnen worden ingezet en dus niet door een normaal incassobureau of deurwaarder in Helmond.

Doordat we deze mogelijkheden tot onze beschikking hebben, kan de druk op je debiteur sneller opgevoerd worden. Dit vergroot de kans op succes vergeleken met het enkel sturen van standaardbrieven, zoals normale incassobureaus in Helmond kunnen doen.

 • Een kort geding aanspannen als er sprake is van spoed;
 • Conservatoir beslag leggen, al voordat er sprake is van een vonnis;
 • Faillissementen aanvragen;
 • Vorderingen boven € 25.000,- behandelen.

Incasso zonder risico op extra kosten

Het klinkt leuk, de druk op je debiteur verhogen door de incasso aan een bureau in Helmond uit te besteden. Maar als de klant voet bij stuk houdt, kost je dit bij een gewoon incassobureau in Helmond alleen maar meer geld. Vaak komt een gedeelte van de incassokosten alsnog voor je eigen rekening.

Bij ons heb je dit probleem niet. We werken namelijk volledig op basis van het ‘No Cure, No Pay’ principe. Concreet betekent dit dat we geen kosten in rekening brengen als we niets incasseren. Als we het volledige bedrag incasseren, dan betaalt je debiteur onze kosten. Een klassieke win-winsituatie dus!

Wanneer er wel kosten gemaakt moeten worden, die we aan jou moeten doorberekenen, bespreken we dit eerst met je. Vaak kunnen we hier een geschikte oplossing voor vinden:

 • Rechtsbijstandverzekering
 • Vaste prijsafspraken
 • Een toevoeging (Pro-Deo)

Direct actie? Draag je incasso over

Waarom je incasso laten uitvoeren door Onyx Advocaten?

Expertise

Extra bevoegdheden vergeleken met een incassobureau of deurwaarder

Vast contactpersoon

De incasso-advocaat is ook je vaste contactpersoon

No Cure, No Pay

Incasseren zonder extra risico

Juridisch advies

Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen

Direct actie

Je vordering wordt direct in behandeling genomen

Maatwerk procedures

Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw wensen

De ervaringen van onze klanten

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen - Stichting SPARK Campus

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.

Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:

– snelle respons en actie,

– tactvolle benadering en aanpak,

– prettige samenwerking.

Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

Draag je incasso in Helmond over!

Laat je onbetaalde factuur niet langer liggen en draag direct je incasso over aan onze incasso-advocaten. Wanneer je de incasso aan ons overdraagt, gaan we gelijk over tot actie. Wil je advies inwinnen of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Onyx Advocaten t.o.v. een incassobureau / deurwaarder?

Bij Onyx Advocaten wordt je zaak altijd in behandeling genomen door een advocaat. Hierdoor ben je verzekerd van de hoogste juridische kwaliteit. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in incasso en kunnen de hele (buiten)gerechtelijke procedure van A tot en met Z voor je uitvoeren.

Daarnaast heeft Onyx Advocaten ook extra bevoegdheden:

Deze extra bevoegdheden heeft een incassobureau of deurwaarder niet. Zo weet je dat Onyx Advocaten altijd het onderste uit de kan haalt. Lees hier meer over een incasso.

Wat zijn de kosten van het inschakelen van Onyx Advocaten?

Onyx Advocaten werkt op basis van verschillende tarieven, geheel afhankelijk van jouw situatie. Samen met jou wordt er gekeken naar de beste manier, waarop wij jou kunnen helpen, zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Op die manier zijn we er voor bedrijven en particulieren, groot en klein!

Onyx Advocaten kan je bijstaan op basis van:

 1. No Cure, No Pay (mogelijk bij een incassoprocedure);
 2. Je rechtsbijstandverzekering;
 3. Uurtarief of vaste prijsafspraak;
 4. Een toevoeging (pro-deo).

Wil je meer weten over onze tarieven? Lees dan hier verder.

Hoe gaat Onyx Advocaten te werk?

Bij Onyx Advocaten neemt een advocaat je zaak binnen 24 uur in behandeling. Indien nodig wordt er voor jouw specifieke dossier een eigen strategie bepaald. Met je goedkeuring wordt het traject vervolgens gestart.

Vanaf dat moment pakt Onyx Advocaten stevig door. Wij adviseren proactief en nemen je zorgen – waar mogelijk – uit handen. Bij een incasso proberen we zo snel mogelijk via de post, e-mail of telefonisch (ook WhatsApp) in contact te komen met je debiteur. Hierdoor weten we snel of je debiteur vrijwillig gaat betalen. Doet hij dat niet? Dan staan we jou graag bij in de gerechtelijke procedure om betaling af te dwingen!

Lees hier meer over de verschillende fases van de incassoprocedure.

Wat houdt ‘No Cure, No Pay’ precies in?

Onyx Advocaten werkt in incassozaken op basis van het ‘No Cure, No Pay’ principe. We noemen dit alleen ‘No Win, No Fee’.

Dit betekent dat er voor jou geen kosten verbonden zijn aan het buitengerechtelijke incassotraject, indien Onyx Advocaten er niet in slaagt je vordering te incasseren. Deze kosten brengen wij namelijk in rekening bij je debiteur. Op het moment dat de volledige vordering wordt betaald, zijn ook onze kosten voldaan. Een klassieke win-win situatie dus!

Wil je meer weten over het incassotarief van Onyx Advocaten? Kijk dan hier.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

Door onze unieke werkwijze houdt Onyx Advocaten de doorlooptijd zo kort mogelijk. De gemiddelde doorlooptijd van een dossier bedraagt op dit moment 14 dagen.

Uiteindelijk zijn we afhankelijk van de bereidheid en de mogelijkheid van je debiteur om te betalen. Soms betaalt een debiteur zelfs binnen een uur! In andere gevallen duurt het – helaas – wat langer. Als er wat te halen is bij jouw debiteur, dan is Onyx Advocaten er van overtuigd dat dit ook lukt. Hoe lang dit ook duurt.

Hoeveel kans van slagen heeft mijn incasso?

Onyx Advocaten voert de druk op je debiteur zo hoog mogelijk op. Zelfs in de moeilijkste dossiers weten wij hierdoor je vordering te incasseren. Het afgelopen jaar hebben we hierdoor een succesratio van 90% gehaald.

Uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de mogelijkheid van je debiteur om te kunnen betalen. Van een kale kip kunnen wij – helaas – ook niet plukken.

laatste nieuws

Incassobureau Helmond 2
Is de duur van een opgelegd stadionverbod redelijk?

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap