Incassobureau Oss 1
Incassobureau Oss 1

Gespecialiseerde advocaat

Heldere prijsafspraken

No cure No Pay

Direct actie

Incassobureau Oss

Heb jij inmiddels lang genoeg op de betaling van je factuur gewacht en wil je daarom een incassobureau in Oss inschakelen? Als advocatenkantoor verzorgt Onyx Advocaten incasso procedures voor bedrijven in Oss en omgeving. Draag je vordering op een werkdag aan ons over en wij komen diezelfde dag nog in actie.

Onze dienstverlening bieden we aan op basis van No Cure, No Pay. Al onze kosten worden in rekening bij je debiteur gebracht. Jijzelf krijgt gedurende de incassoprocedure dus nooit met extra dossierkosten te maken. Hierdoor kun jij zonder risico je vordering overdragen en de kans op incassering daarvan vergroten.

Direct actie? Draag je incasso over

Het verschil tussen een incasso advocaat en incassobureau in Oss

Gewone incassobureaus hebben eigenlijk nauwelijks bevoegdheden. Wat een normaal incassobureau voor je kan betekenen, is sturen van aanmaningen en herinneringen. Als je debiteur voet bij stuk houdt, maak je echter nog steeds weinig kans om als nog je geld te krijgen. Als incasso advocaten beschikken onze advocaten over extra bevoegdheden. Zo mogen wij ook grotere vorderingen (van € 25.000,- en hoger) behandelen, kunnen we conservatoir beslag leggen, en zelfs het faillissement van bedrijven aanvragen. Hierdoor kunnen we de druk op je debiteur flink vergroten. Een gewoon incassobureau beschikt niet over deze bevoegdheden.


No Cure, No Pay: zonder risico je incasso in Oss overdragen

Door je incasso aan Onyx Advocaten over te dragen hoef je niet bang te zijn op extra dossierkosten. Wij brengen al onze kosten namelijk in rekening bij je debiteur, ook als we er niet in slagen je vordering te incasseren. Dat betekent dat deze kosten nooit op jouw conto komen. Met andere woorden, een echte win-win situatie.

Als de minnelijke incassoprocedure niet slaagt en je de stap naar de rechter wilt zetten, moeten wij wel kosten in rekening brengen. Echter zullen we altijd transparant zijn over deze kosten en eerst goed met je overleggen. Daardoor weet je altijd precies waar je aan toe bent. Mocht je er vervolgens toch vanaf willen zien, dan kun je er altijd nog voor kiezen het dossier te sluiten en de extra kosten voor de gerechtelijke procedure te besparen.

Wat zeggen klanten over Onyx Advocaten?

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.

Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:

– snelle respons en actie,

– tactvolle benadering en aanpak,

– prettige samenwerking.

Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting ‘t Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

Waarom je incasso laten uitvoeren door Onyx Advocaten?

Expertise

Extra bevoegdheden vergeleken met een incassobureau of deurwaarder

Vast contactpersoon

De incasso-advocaat is ook je vaste contactpersoon

No Cure, No Pay

Incasseren zonder extra risico

Juridisch advies

Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen

Direct actie

Je vordering wordt direct in behandeling genomen

Maatwerk procedures

Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw wensen

Waarom steeds meer particulieren en bedrijven in Oss Onyx Advocaten inschakelen

Onyx Advocaten verzorgt incasso procedures voor zowel bedrijven als particulieren in Oss en omstreken. Er wordt steeds vaker voor een incasso advocaat in plaats van een incassobureau, vanwege de volgende redenen:

 • Hoge slagingskans (90%)
 • No Win, No Fee: geen kosten als er niets geïncasseerd wordt
 • Incassoprocedures worden door gespecialiseerde incasso advocaten gevoerd
 • De incasso advocaat is bovendien je vaste contactpersoon
 • Exclusieve bevoegdheden in tegenstelling tot een deurwaarder of incassobureau
 • Je vordering wordt dezelfde dag nog in behandeling genomen
 • Actief in onder meer TilburgNijmegenUdenEindhoven en Den Bosch
 • Bij juridische vragen altijd een eerste gratis advies van een advocaat
 • Afstemming van de incassoprocedure op jouw wensen


Conservatoir beslag door een incasso advocaat in Oss

Als advocaten zijn we bij Onyx Advocaten bevoegd om conservatoir beslag te leggen. Dit is een maatregel die genomen mag worden voordat je een vonnis bij de rechter behaald hebt. Bij deze maatregel wordt het geld en vermogen van de debiteur tijdelijk bevroren. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan het blokkeren van een bankrekening. Ook kan beslag op goederen gelegd worden, die daardoor niet doorverkocht kunnen worden. Conservatoir beslag legt extra druk op je debiteur en vergroot daarmee de kans op succes.

Incasso in Oss met een menselijke toon

Van Onyx Advocaten hoef je geen dreigbrieven of agressieve toon te verwachten. Wij gaan altijd op een menselijke manier te werk, met respect voor de verhouding tussen jou en je debiteur. Indien mogelijk proberen we deze zo positief mogelijk te houden.

Voor 16:00 uur je incasso overgedragen? Direct actie!

Wil jij snel overgaan tot actie? Draag dan op werkdagen voor 16:00 uur je vordering over aan Onyx Advocaten! Wij komen dan diezelfde dag nog in actie.

Direct actie? Draag je incasso over

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik Onyx Advocaten inschakelen in plaats van een normaal incassobureau?

Bij Onyx Advocaten gaat een incasso advocaat voor je aan de slag. Onze advocaten kunnen de procedure van A tot en met Z voor je afhandelen, waarbij je altijd van de hoogste juridische kwaliteit verzekerd bent.

Daarnaast mogen wij als advocaten meer bevoegdheden inzetten dan waar gewone incassobureaus de mogelijkheid toe hebben.

 1. Faillissement aanvragen;
 2. Conservatoir beslag leggen;
 3. Een (incasso) kort geding voeren;
 4. Vordering boven de € 25.000,- incasseren.

Hierdoor kunnen we altijd het onderste uit de kan halen. Lees hier meer over een incasso.

Welke tarieven hanteert Onyx Advocaten?

Niemand houdt van een onverwachte rekening achteraf. Wij zorgen daarom dat we transparant over onze kosten zijn en je niet met dergelijke rekeningen zullen opzadelen. We werken op basis van diverse tarieven, die we afstemmen op jouw situatie. We kijken dus met elkaar hoe we jou het beste kunnen helpen.

Onyx Advocaten kan je bijstaan op basis van:

 1. No Cure, No Pay (mogelijk bij een incassoprocedure);
 2. Je rechtsbijstandverzekering;
 3. Uurtarief of vaste prijsafspraak;
 4. Een toevoeging (pro-deo).

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

Wat is de werkwijze van Onyx Advocaten?

Wij nemen jouw zaak binnen 24 uur in behandeling, nadat je deze aan ons overhandigd hebt. Daarbij stellen we zo nodig ook een eigen strategie op. Na jouw goedkeuring beginnen we direct.

Onyx Advocaten pakt vanaf dat moment stevig door. Op allerlei verschillende manieren (post, e-mail, telefonisch en WhatsApp) proberen we contact te krijgen met je debiteur. Hierdoor weten we snel of je debiteur vrijwillig gaat betalen. Indien nodig voorzien we je tussendoor proactief van advies.
Is de debiteur nog steeds niet bereid te betalen? Dan staan we jou graag bij in de gerechtelijke procedure om alsnog de betaling te incasseren!

Lees hier meer over de verschillende fases van de incassoprocedure.

Wat betekent ‘No Cure, No Pay’ precies?

Onyx Advocaten werkt in incassozaken op basis van het ‘No Cure, No Pay’ principe, of zoals wij het noemen: ‘No Win, No Fee’.

Als het ons toch niet lukt jouw vordering te incasseren, betekent dit dat je geen kosten hebt aan het buitengerechtelijke incassotraject. Deze kosten brengen wij namelijk in rekening bij je debiteur. Op het moment dat de volledige vordering wordt betaald, zijn ook onze kosten voldaan. Oftewel, altijd een win-win situatie voor jou!

Wil je meer weten over onze tarieven? Kijk dan hier.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een dossier bedraagt momenteel ongeveer twee weken. Wij kunnen deze doorlooptijd zo kort houden dankzij onze unieke werkwijze.

Als jouw debiteur verhaal biedt, dan is Onyx Advocaten er van overtuigd dat het ook lukt om je vordering te incasseren. Hoe lang dit ook duurt. Uiteindelijk hangt deze doorlooptijd af van de bereidheid en de mogelijkheid van je debiteur om te betalen. Soms betaalt een debiteur zelfs binnen een uur! In andere gevallen duurt het – helaas – wat langer.

Wat is de kans dat de incassoprocedure slaagt?

Het afgelopen jaar hebben we een succesratio van 90% gehaald. Ook hele lastige dossiers weten wij namelijk tot een succes te brengen. Dat doen we door de druk op je debiteur zo hoog mogelijk te houden.

Uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de mogelijkheid van je debiteur om te kunnen betalen. Ook wij kunnen helaas niet van een kale kip plukken.

laatste nieuws

Wat valt onder het arbeidsrecht?
Wat valt onder het arbeidsrecht?

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2022   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap