Gespecialiseerde advocaat

Heldere prijsafspraken

No cure No Pay

Direct actie

Incassobureau in Oss

Heb je inmiddels lang genoeg gewacht op de betaling van je factuur en wil je daarom een incassobureau in Oss inschakelen? Een uitstekend idee, een incasso-advocaat helpt je met de incassoprocedure en zorgt ervoor dat je vordering snel wordt geïncasseerd. Incasso-advocaten hebben de beschikking over extra bevoegdheden en drukmiddelen dan 'gewone' incassobureaus en deurwaarders. Hierdoor zal jouw klant sneller geneigd zijn te betalen en zal jouw bedrijf niet in liquiditeitsproblemen terechtkomen.

Schakel meteen een gespecialiseerde en ervaren incasso-advocaat in. Als advocatenkantoor verzorgt Onyx Advocaten incassoprocedures voor bedrijven en particulieren in Oss en omgeving. Neem vrijblijvend contact op voor advies.

Direct actie? Draag je incasso over

Het verschil tussen een incasso-advocaat en incassobureau in Oss

Gewone incassobureaus hebben geen extra bevoegdheden. Wat een normaal incassobureau in Oss voor je kan betekenen, is sturen van aanmaningen en herinneringen. Als je debiteur voet bij stuk houdt, maak je echter nog steeds weinig kans om als nog je geld te krijgen. Er wordt daarom steeds vaker gekozen voor een incasso-advocaat in plaats van een incassobureau.

Als incasso-advocaten beschikken onze advocaten over extra bevoegdheden. Zo mogen we ook grotere vorderingen (van € 25.000,- en hoger) behandelen, kunnen we conservatoir beslag leggen, en zelfs het faillissement aanvragen. Hierdoor kunnen we de druk op je debiteur flink vergroten. Een gewoon incassobureau of deurwaarder beschikt niet over deze bevoegdheden. We verzorgen incassoprocedures voor zowel bedrijven als particulieren in Oss en omstreken.


No Cure, No Pay: zonder risico je incasso overdragen

Onze dienstverlening bieden we aan op basis van No Cure, No Pay. Door je incasso aan ons bureau over te dragen hoef je dus niet bang te zijn voor extra dossierkosten. We brengen namelijk al onze kosten in rekening bij je debiteur, ook als we er niet in slagen je vordering te incasseren. Dat betekent dat deze kosten nooit op jouw conto komen. Met andere woorden: een echte win-winsituatie! Hierdoor kun je zonder risico je vordering overdragen en de kans op incassering daarvan vergroten.

Als in de minnelijke incassoprocedure geen betaling wordt ontvangen en je de stap naar de rechter wilt zetten, zijn we helaas wel genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. Echter zullen we altijd transparant zijn over deze kosten en eerst goed met je overleggen. Daardoor weet je altijd precies waar je aan toe bent. Mocht je er vervolgens toch vanaf willen zien, dan kun je er altijd nog voor kiezen het dossier kosteloos te sluiten en de extra kosten voor de gerechtelijke procedure te besparen.

Waarom je incasso laten uitvoeren door Onyx Advocaten?

Expertise

Extra bevoegdheden vergeleken met een incassobureau of deurwaarder

Vast contactpersoon

De incasso-advocaat is ook je vaste contactpersoon

No Cure, No Pay

Incasseren zonder extra risico

Juridisch advies

Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen

Direct actie

Je vordering wordt direct in behandeling genomen

Maatwerk procedures

Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw wensen

De ervaringen van onze klanten

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.

Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:

– snelle respons en actie,

– tactvolle benadering en aanpak,

– prettige samenwerking.

Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

Conservatoir beslag door een incasso-advocaat in Oss

Als incasso-advocaten zijn we bevoegd om conservatoir beslag te leggen. Dit is een maatregel die genomen mag worden voordat je een vonnis bij de rechter behaald hebt. Bij deze maatregel wordt het geld en vermogen van de debiteur tijdelijk bevroren. Denk daarbij aan het blokkeren van een bankrekening. Ook kan beslag op goederen gelegd worden, die daardoor niet doorverkocht kunnen worden. Conservatoir beslag legt extra druk op je debiteur en vergroot daarmee de kans op succes.

Vorderen met een menselijke toon

Van ons incassobureau in Oss hoef je geen dreigbrieven of agressieve toon te verwachten. We gaan altijd op een menselijke manier te werk, met respect voor de verhouding tussen jou en je debiteur. Indien mogelijk proberen we deze zo positief mogelijk te houden.

Draag direct je incasso over!

Kom in actie bij een factuur die maar blijft liggen en draag je incasso over aan onze incasso-advocaten. We voorzien je van advies en bespreken wat de beste aanpak is. Ook als je vragen hebt, staan we voor je klaar. Neem snel contact met ons op door te bellen of mailen. Of maak gebruik van het contactformulier op de website.

Direct actie? Draag je incasso over

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik Onyx Advocaten inschakelen in plaats van een normaal incassobureau?

Bij Onyx Advocaten gaat een incasso advocaat voor je aan de slag. Onze advocaten kunnen de procedure van A tot en met Z voor je afhandelen, waarbij je altijd van de hoogste juridische kwaliteit verzekerd bent.

Daarnaast mogen wij als advocaten meer bevoegdheden inzetten dan waar gewone incassobureaus de mogelijkheid toe hebben.

  1. Faillissement aanvragen;
  2. Conservatoir beslag leggen;
  3. Een (incasso) kort geding voeren;
  4. Vordering boven de € 25.000,- incasseren.

Hierdoor kunnen we altijd het onderste uit de kan halen. Lees hier meer over een incasso.

Welke tarieven hanteert Onyx Advocaten?

Niemand houdt van een onverwachte rekening achteraf. Wij zorgen daarom dat we transparant over onze kosten zijn en je niet met dergelijke rekeningen zullen opzadelen. We werken op basis van diverse tarieven, die we afstemmen op jouw situatie. We kijken dus met elkaar hoe we jou het beste kunnen helpen.

Onyx Advocaten kan je bijstaan op basis van:

  1. No Cure, No Pay (mogelijk bij een incassoprocedure);
  2. Je rechtsbijstandverzekering;
  3. Uurtarief of vaste prijsafspraak;
  4. Een toevoeging (pro-deo).

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

Wat is de werkwijze van Onyx Advocaten?

Wij nemen jouw zaak binnen 24 uur in behandeling, nadat je deze aan ons overhandigd hebt. Daarbij stellen we zo nodig ook een eigen strategie op. Na jouw goedkeuring beginnen we direct.

Onyx Advocaten pakt vanaf dat moment stevig door. Op allerlei verschillende manieren (post, e-mail, telefonisch en WhatsApp) proberen we contact te krijgen met je debiteur. Hierdoor weten we snel of je debiteur vrijwillig gaat betalen. Indien nodig voorzien we je tussendoor proactief van advies.
Is de debiteur nog steeds niet bereid te betalen? Dan staan we jou graag bij in de gerechtelijke procedure om alsnog de betaling te incasseren!

Lees hier meer over de verschillende fases van de incassoprocedure.

Wat betekent ‘No Cure, No Pay’ precies?

Onyx Advocaten werkt in incassozaken op basis van het ‘No Cure, No Pay’ principe, of zoals wij het noemen: ‘No Win, No Fee’.

Als het ons toch niet lukt jouw vordering te incasseren, betekent dit dat je geen kosten hebt aan het buitengerechtelijke incassotraject. Deze kosten brengen wij namelijk in rekening bij je debiteur. Op het moment dat de volledige vordering wordt betaald, zijn ook onze kosten voldaan. Oftewel, altijd een win-win situatie voor jou!

Wil je meer weten over onze tarieven? Kijk dan hier.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een dossier bedraagt momenteel ongeveer twee weken. Wij kunnen deze doorlooptijd zo kort houden dankzij onze unieke werkwijze.

Als jouw debiteur verhaal biedt, dan is Onyx Advocaten er van overtuigd dat het ook lukt om je vordering te incasseren. Hoe lang dit ook duurt. Uiteindelijk hangt deze doorlooptijd af van de bereidheid en de mogelijkheid van je debiteur om te betalen. Soms betaalt een debiteur zelfs binnen een uur! In andere gevallen duurt het – helaas – wat langer.

Wat is de kans dat de incassoprocedure slaagt?

Het afgelopen jaar hebben we een succesratio van 90% gehaald. Ook hele lastige dossiers weten wij namelijk tot een succes te brengen. Dat doen we door de druk op je debiteur zo hoog mogelijk te houden.

Uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de mogelijkheid van je debiteur om te kunnen betalen. Ook wij kunnen helaas niet van een kale kip plukken.

laatste nieuws

Incassobureau Oss 2
Is de duur van een opgelegd stadionverbod redelijk?

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap