Gespecialiseerde advocaat

Heldere prijsafspraken

No cure No Pay

Direct actie

Incassobureau in Roermond gezocht?

Ben je op zoek naar een incassobureau in Roermond, omdat een van je debiteuren de factuur niet betaalt? Als je ondanks al je pogingen nog steeds op de betaling aan het wachten bent, kan dat voor cashflow problemen zorgen binnen je bedrijf. Wanneer je debiteur dus ondanks talloze mailtjes en belletjes niet tot betaling overgaat, is het tijd om de druk te verhogen. Dat doe je het best met een incasso-advocaat. Incasso-advocaten zijn gespecialiseerd in incassoprocedures en beschikken over allerlei (extra) bevoegdheden om je vordering alsnog te kunnen incasseren.

Door Onyx Advocaten als incassobureau in te schakelen, gaan gespecialiseerde en ervaren incasso-advocaten voor jou aan de slag om de vordering te innen. We zijn er ook voor particulieren. Vraag om advies en neem contact met ons op!

Direct actie? Draag je incasso over

Het verschil met een incasso-advocaat en een deurwaarder of incassobureau in Roermond

Als incasso-advocaten beschikken we over exclusieve drukmiddelen om tijdens je incassoprocedure in te zetten. Dit zijn bevoegdheden die een normaal incassobureau in Roermond niet mag inzetten. Hierdoor kunnen we ons dus onderscheiden en de druk nóg hoger opvoeren. Deze extra druk zorgt er meestal voor dat je debiteur alsnog tot betaling overgaat.


Als advocatenkantoor zijn we bevoegd om:


 • Een kort geding aan te spannen wanneer haast geboden is;
 • Conservatoir beslag te leggen (al voordat er een vonnis is);
 • Faillissementen aan te vragen;
 • Vorderingen boven € 25.000,- te behandelen.

Incassobureau op basis van “No Cure, No Pay”

We werken op basis van het No Cure, No Pay principe, of zoals we het zelf noemen: “No Win, No Fee”. Hierdoor nemen we het extra risico dat je neemt door een incassoprocedure te starten volledig bij je weg. De kosten voor de incassoprocedure brengen we namelijk in rekening bij je debiteur. Als je debiteur alsnog onder de druk zwicht, betaalt hij dus naast je vordering ook onze kosten. In het geval de incassoprocedure – helaas – niet slaagt, komen deze kosten dus niet voor jouw rekening.


Voor jou betekent dit dus dat je je vordering zonder risico uit handen kunt geven. Wanneer een factuur onbetaald blijft, zit je niet op extra kosten als gevolg van een mislukte incassoprocedure te wachten. Door een incassobureau in Roermond met incasso-advocaten in dienst in te schakelen, is dit dus geen issue meer.

Waarom je incasso laten uitvoeren door Onyx Advocaten?

Expertise

Extra bevoegdheden vergeleken met een incassobureau of deurwaarder

Vast contactpersoon

De incasso-advocaat is ook je vaste

contactpersoon

No Cure, No Pay

Incasseren zonder extra risico

Juridisch advies

Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen

Direct actie

Je vordering wordt direct in behandeling genomen

Maatwerk procedures

Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw wensen

Incassobureau met een snelle doorlooptijd

Dankzij onze unieke werkwijze zorgen we voor een snelle doorlooptijd bij een incasso in Roermond. Gemiddeld genomen duren incassoprocedures die bij ons lopen slechts 14 dagen. Dit betekent dus dat de kans groot is dat je dankzij de procedure alsnog op korte termijn het geld op je rekening kunt verwachten.

Incasso in Roermond vorderen met een nette werkwijze

Onze incasso-advocaten zorgen er altijd voor dat je debiteur netjes benaderd wordt: geen intimidatie, agressie of andere malafide praktijken, maar altijd met een menselijke toon. Mocht de incassoprocedure toch geen baat hebben, dan kun je er voor kiezen de stap naar de rechter te zetten. Vanaf dat moment kunnen we je met hoogwaardig juridisch advies ook verder bijstaan. Onze aanpak bij een incasso in Roermond zorgt voor een hoge slagingskans: bij 90% van de incassoprocedures weten we succes te behalen.

De ervaringen van onze klanten

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen - Stichting SPARK Campus

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.

Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:

– snelle respons en actie,

– tactvolle benadering en aanpak,

– prettige samenwerking.

Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

Draag direct de incasso van je vordering over!

Ben je het zat om op je geld te hoeven wachten? Draag dan snel je vordering over aan onze incasso-advocaten. Heb je eerst nog andere vragen of wens je advies over je openstaande vordering(en)? Neem dan gerust contact met ons op via  073 – 303 58 57, per  e-mail of het contactformulier op onze website.

Direct actie? Draag je incasso over

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik Onyx Advocaten inschakelen in plaats van een normaal incassobureau?

Bij Onyx Advocaten gaat een incasso advocaat voor je aan de slag. Onze advocaten kunnen de procedure van A tot en met Z voor je afhandelen, waarbij je altijd van de hoogste juridische kwaliteit verzekerd bent.

Daarnaast mogen wij als advocaten meer bevoegdheden inzetten dan waar gewone incassobureaus de mogelijkheid toe hebben.

 1. Faillissement aanvragen;
 2. Conservatoir beslag leggen;
 3. Een (incasso) kort geding voeren;
 4. Vordering boven de € 25.000,- incasseren.

Hierdoor kunnen we altijd het onderste uit de kan halen. Lees hier meer over een incasso.

Welke tarieven hanteert Onyx Advocaten?

Niemand houdt van een onverwachte rekening achteraf. Wij zorgen daarom dat we transparant over onze kosten zijn en je niet met dergelijke rekeningen zullen opzadelen. We werken op basis van diverse tarieven, die we afstemmen op jouw situatie. We kijken dus met elkaar hoe we jou het beste kunnen helpen.

Onyx Advocaten kan je bijstaan op basis van:

 1. No Cure, No Pay (mogelijk bij een incassoprocedure);
 2. Je rechtsbijstandverzekering;
 3. Uurtarief of vaste prijsafspraak;
 4. Een toevoeging (pro-deo).

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

Wat is de werkwijze van Onyx Advocaten?

Wij nemen jouw zaak binnen 24 uur in behandeling, nadat je deze aan ons overhandigd hebt. Daarbij stellen we zo nodig ook een eigen strategie op. Na jouw goedkeuring beginnen we direct.

Onyx Advocaten pakt vanaf dat moment stevig door. Op allerlei verschillende manieren (post, e-mail, telefonisch en WhatsApp) proberen we contact te krijgen met je debiteur. Hierdoor weten we snel of je debiteur vrijwillig gaat betalen. Indien nodig voorzien we je tussendoor proactief van advies.
Is de debiteur nog steeds niet bereid te betalen? Dan staan we jou graag bij in de gerechtelijke procedure om alsnog de betaling te incasseren!

Lees hier meer over de verschillende fases van de incassoprocedure.

Wat betekent ‘No Cure, No Pay’ precies?

Onyx Advocaten werkt in incassozaken op basis van het ‘No Cure, No Pay’ principe, of zoals wij het noemen: ‘No Win, No Fee’.

Als het ons toch niet lukt jouw vordering te incasseren, betekent dit dat je geen kosten hebt aan het buitengerechtelijke incassotraject. Deze kosten brengen wij namelijk in rekening bij je debiteur. Op het moment dat de volledige vordering wordt betaald, zijn ook onze kosten voldaan. Oftewel, altijd een win-win situatie voor jou!

Wil je meer weten over onze tarieven? Kijk dan hier.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een dossier bedraagt momenteel ongeveer twee weken. Wij kunnen deze doorlooptijd zo kort houden dankzij onze unieke werkwijze.

Als jouw debiteur verhaal biedt, dan is Onyx Advocaten er van overtuigd dat het ook lukt om je vordering te incasseren. Hoe lang dit ook duurt. Uiteindelijk hangt deze doorlooptijd af van de bereidheid en de mogelijkheid van je debiteur om te betalen. Soms betaalt een debiteur zelfs binnen een uur! In andere gevallen duurt het – helaas – wat langer.

Wat is de kans dat de incassoprocedure slaagt?

Het afgelopen jaar hebben we een succesratio van 90% gehaald. Ook hele lastige dossiers weten wij namelijk tot een succes te brengen. Dat doen we door de druk op je debiteur zo hoog mogelijk te houden.

Uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de mogelijkheid van je debiteur om te kunnen betalen. Ook wij kunnen helaas niet van een kale kip plukken.

Incassobureau Roermond 1

laatste nieuws

Incassobureau Roermond 2
De rol van technologie bij het innen van schulden

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap