Gespecialiseerde advocaat

Heldere prijsafspraken

No cure No Pay

Direct actie

Incassobureau in Rotterdam

Een incassobureau in Rotterdam gezocht met juridische expertise? Wanneer een vordering maar blijft openstaan, wordt het tijd voor een incassoprocedure. Je kunt dan beter een incasso-advocaat inschakelen, dan aankloppen bij een gewoon incassobureau. Incasso-advocaten hebben namelijk meer bevoegdheden dan incassobureaus en deurwaarders. Alle denkbare drukmiddelen kunnen worden ingezet om ervoor te zorgen dat de vordering zo snel mogelijk wordt geïncasseerd.

Wil je direct je incasso overdragen aan een team van gespecialiseerde en ervaren incasso advocaten in Rotterdam? Neem dan contact op met Onyx Advocaten. Mocht je advies willen inwinnen, staan onze specialisten ook voor je klaar.

Direct actie? Draag je incasso over

Waarom een incassobureau in Rotterdam inschakelen?

Je hebt een openstaande vordering bij een van je debiteuren en je wilt zo snel mogelijk betaald worden. Het langer wachten op betaling vergroot namelijk het risico op liquiditeitsproblemen. Je hebt besloten om de vordering over te dragen aan een incassobureau in Rotterdam. Het liefst kies je een bureau dat werkt met incasso-advocaten, omdat deze advocaten de benodigde juridische kennis en expertise hebben om te helpen bij een eventueel juridisch geschil tijdens de incassoprocedure.

Meer druk op je debiteur door extra bevoegdheden

Waar een gewoon incassobureau in Rotterdam je debiteur enkel kan mailen, aanschrijven en bellen, beschikt ons incasso advocatenkantoor dus over exclusieve bevoegdheden. Als incasso-advocaten mogen we namelijk meer drukmiddelen inzetten dan normale incassobureaus. Met deze extra bevoegdheden voer je de druk op je debiteur verder op en vergroot je de kans op het incasseren van je vordering. Dit zijn onze extra drukmiddelen:

 • Een kort geding aanspannen bij een spoedgeval;
 • Conservatoir beslag leggen, al voordat er een vonnis ligt;
 • Faillissement van bedrijven en particulieren aanvragen;
 • Vorderingen boven € 25.000,- behandelen.

Waarom je incasso laten uitvoeren door Onyx Advocaten?

Expertise

Extra bevoegdheden vergeleken met een incassobureau of deurwaarder

Vast contactpersoon

De incasso-advocaat is ook je vaste contactpersoon

No Cure, No Pay

Incasseren zonder extra risico

Juridisch advies

Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen

Direct actie

Je vordering wordt direct in behandeling genomen

Maatwerk procedures

Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw wensen

Incasso in Rotterdam met No Cure, No Pay

Bij incassobureaus duren incassoprocedures over het algemeen vrij lang. Zeker als de debiteur verweer voert en inhoudelijk een discussie aangaat, zal er veel tijd overheen gaan voordat je überhaupt je geld kunt krijgen. Als advocatenkantoor kunnen we de druk verder verhogen en dus sneller voor resultaat zorgen. Dit is zonder risico, want we werken bij een incasso zaak in Rotterdam op basis van No Cure, No Pay. Dit noemen we ook wel 'No Win, No Fee'. Het betekent dat je niet het risico loopt om met extra kosten opgezadeld te worden. Als we je vordering succesvol incasseren, draait je debiteur voor alle incassokosten op. Wanneer een incasso niet mogelijk is, nemen wij de kosten op ons.

De ervaringen van onze klanten

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen - Stichting SPARK Campus

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.

Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:

– snelle respons en actie,

– tactvolle benadering en aanpak,

– prettige samenwerking.

Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

Vraag om advies en neem contact met ons op

Wil je snel je openstaande vordering betaald krijgen? Geef deze dan uit handen aan onze ervaren incasso-advocaten. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van de voordelen van juridische drukmiddelen. We adviseren je graag over de beste aanpak en kunnen desgewenst de incasso in Rotterdam voor je uit handen nemen.

Direct actie? Draag je incasso over

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik Onyx Advocaten inschakelen in plaats van een normaal incassobureau?

Bij Onyx Advocaten gaat een incasso advocaat voor je aan de slag. Onze advocaten kunnen de procedure van A tot en met Z voor je afhandelen, waarbij je altijd van de hoogste juridische kwaliteit verzekerd bent.

Daarnaast mogen wij als advocaten meer bevoegdheden inzetten dan waar gewone incassobureaus de mogelijkheid toe hebben.

 1. Faillissement aanvragen;
 2. Conservatoir beslag leggen;
 3. Een (incasso) kort geding voeren;
 4. Vordering boven de € 25.000,- incasseren.

Hierdoor kunnen we altijd het onderste uit de kan halen. Lees hier meer over een incasso.

Welke tarieven hanteert Onyx Advocaten?

Niemand houdt van een onverwachte rekening achteraf. Wij zorgen daarom dat we transparant over onze kosten zijn en je niet met dergelijke rekeningen zullen opzadelen. We werken op basis van diverse tarieven, die we afstemmen op jouw situatie. We kijken dus met elkaar hoe we jou het beste kunnen helpen.

Onyx Advocaten kan je bijstaan op basis van:

 1. No Cure, No Pay (mogelijk bij een incassoprocedure);
 2. Je rechtsbijstandverzekering;
 3. Uurtarief of vaste prijsafspraak;
 4. Een toevoeging (pro-deo).

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

Wat is de werkwijze van Onyx Advocaten?

Wij nemen jouw zaak binnen 24 uur in behandeling, nadat je deze aan ons overhandigd hebt. Daarbij stellen we zo nodig ook een eigen strategie op. Na jouw goedkeuring beginnen we direct.

Onyx Advocaten pakt vanaf dat moment stevig door. Op allerlei verschillende manieren (post, e-mail, telefonisch en WhatsApp) proberen we contact te krijgen met je debiteur. Hierdoor weten we snel of je debiteur vrijwillig gaat betalen. Indien nodig voorzien we je tussendoor proactief van advies.
Is de debiteur nog steeds niet bereid te betalen? Dan staan we jou graag bij in de gerechtelijke procedure om alsnog de betaling te incasseren!

Lees hier meer over de verschillende fases van de incassoprocedure.

Wat betekent ‘No Cure, No Pay’ precies?

Onyx Advocaten werkt in incassozaken op basis van het ‘No Cure, No Pay’ principe, of zoals wij het noemen: ‘No Win, No Fee’.

Als het ons toch niet lukt jouw vordering te incasseren, betekent dit dat je geen kosten hebt aan het buitengerechtelijke incassotraject. Deze kosten brengen wij namelijk in rekening bij je debiteur. Op het moment dat de volledige vordering wordt betaald, zijn ook onze kosten voldaan. Oftewel, altijd een win-win situatie voor jou!

Wil je meer weten over onze tarieven? Kijk dan hier.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een dossier bedraagt momenteel ongeveer twee weken. Wij kunnen deze doorlooptijd zo kort houden dankzij onze unieke werkwijze.

Als jouw debiteur verhaal biedt, dan is Onyx Advocaten er van overtuigd dat het ook lukt om je vordering te incasseren. Hoe lang dit ook duurt. Uiteindelijk hangt deze doorlooptijd af van de bereidheid en de mogelijkheid van je debiteur om te betalen. Soms betaalt een debiteur zelfs binnen een uur! In andere gevallen duurt het – helaas – wat langer.

Wat is de kans dat de incassoprocedure slaagt?

Het afgelopen jaar hebben we een succesratio van 90% gehaald. Ook hele lastige dossiers weten wij namelijk tot een succes te brengen. Dat doen we door de druk op je debiteur zo hoog mogelijk te houden.

Uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de mogelijkheid van je debiteur om te kunnen betalen. Ook wij kunnen helaas niet van een kale kip plukken.

Incassobureau Rotterdam 1

laatste nieuws

Incassobureau Rotterdam 2
De rol van technologie bij het innen van schulden

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap