Gespecialiseerde advocaat

Heldere prijsafspraken

No cure No Pay

Direct actie

Incassobureau in Sittard gezocht?

Ben je op zoek naar een incassobureau in Sittard, omdat je al lang op de betaling van een van je facturen wacht? Niet-betaalde facturen kunnen voor cashflow problemen zorgen. Wanneer de betaling van een factuur uitblijft en je debiteur niet op mailtjes of telefoontjes reageert, is het verstandig de druk te verhogen. Door middel van een incassoprocedure vergroot je namelijk de kans dat je de betaling alsnog ontvangt.

Met een incasso-advocaat aan je zijde sta je sterker. De incasso-advocaten van Onyx Advocaten gaan voor jou aan de slag om alsnog de betaling van je factuur te innen. Incassoprocedures zijn onze specialiteit en als advocaten hebben we extra bevoegdheden om jouw debiteur tot betaling over te laten gaan.

Direct actie? Draag je incasso over

Exclusieve bevoegdheden vergeleken met een normaal incassobureau in Sittard

Als advocatenkantoor mogen we meer om jouw vordering te incasseren dan een normaal incassobureau en gerechtsdeurwaarder in Sittard. Incasso-advocaten beschikken namelijk over extra bevoegdheden, die we kunnen gebruiken om jouw debiteur extra druk op te leggen. Vaak zorgt die druk ervoor dat je debiteur alsnog tot betaling overgaat.

Als advocatenkantoor zijn we bevoegd om:

 • Een kort geding aan te spannen als er sprake is van spoed;
 • Conservatoir beslag te leggen (al voordat er vonnis gewezen is);
 • Het faillissement van bedrijven en particulieren aan te vragen;
 • Vorderingen boven € 25.000,- te behandelen.

Geen risico: incasso op basis van “No Win, No Fee”

We voeren deze incassoprocedures uit op basis van No Cure, No Pay. Of No Win, No Fee, zoals we het zelf noemen. Dat houdt in dat we voor jou het risico wegnemen dat je tijdens de incassoprocedure loopt. Zo’n procedure starten kost bij een gewoon incassobureau namelijk ook gewoon geld, dat je zelf dient te betalen als de procedure onverhoopt niet slaagt.


We brengen deze kosten echter altijd in rekening bij je debiteur. Als het ons lukt de vordering te incasseren, betaalt je debiteur dus de incassokosten van ons incassobureau in Sittard! En mocht dat toch niet het geval zijn, dan krijg je niet opeens toch een rekening van ons. Met andere woorden, een win-winsituatie voor jou.

Waarom je incasso laten uitvoeren door Onyx Advocaten?

Expertise

Extra bevoegdheden vergeleken met een incassobureau of deurwaarder

Vast contactpersoon

De incasso-advocaat is ook je vaste contactpersoon

No Cure, No Pay

Incasseren zonder extra risico

Juridisch advies

Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen

Direct actie

Je vordering wordt direct in behandeling genomen

Maatwerk procedures

Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw wensen

De ervaringen van onze klanten

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen - Stichting SPARK Campus

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.

Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:

– snelle respons en actie,

– tactvolle benadering en aanpak,

– prettige samenwerking.

Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

Incassobureau met een snelle doorlooptijd

We hebben een unieke werkwijze ontwikkeld, waarmee we voor een snelle doorlooptijd zorgen. Momenteel is de doorlooptijd van incassoprocedures die bij ons incassobureau in Sittard lopen slechts 14 dagen. Daarmee is de kans dus erg groot dat je alsnog op korte termijn de betaling van je factuur kunt ontvangen.

Hoge slagingskans

Onze aanpak kenmerkt zich door onze menselijke toon: geen intimidatie, agressie of andere malafide praktijken. Deze aanpak zorgt vaak voor succes: in 90% van de gevallen lukt het ons om de betaling van je factuur te innen. In de andere 10% staan we je graag bij tijdens de gerechtelijke procedure.

Draag nu de incasso van je vordering over!

Wil je niet nog langer blijven wachten op de betaling van je factuur? Kies er dan voor om de vordering aan ons No Win, No Fee incassobureau over te dragen! Wil je bijvoorbeeld een huurincasso indienen? We helpen je hier graag bij. Voor verdere informatie kun je ook contact met ons opnemen via 073 – 303 58 57, per e-mail of via het contactformulier op onze website.

Direct actie? Draag je incasso over

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik Onyx Advocaten inschakelen in plaats van een normaal incassobureau?

Bij Onyx Advocaten gaat een incasso advocaat voor je aan de slag. Onze advocaten kunnen de procedure van A tot en met Z voor je afhandelen, waarbij je altijd van de hoogste juridische kwaliteit verzekerd bent.

Daarnaast mogen wij als advocaten meer bevoegdheden inzetten dan waar gewone incassobureaus de mogelijkheid toe hebben.

 1. Faillissement aanvragen;
 2. Conservatoir beslag leggen;
 3. Een (incasso) kort geding voeren;
 4. Vordering boven de € 25.000,- incasseren.

Hierdoor kunnen we altijd het onderste uit de kan halen. Lees hier meer over een incasso.

Welke tarieven hanteert Onyx Advocaten?

Niemand houdt van een onverwachte rekening achteraf. Wij zorgen daarom dat we transparant over onze kosten zijn en je niet met dergelijke rekeningen zullen opzadelen. We werken op basis van diverse tarieven, die we afstemmen op jouw situatie. We kijken dus met elkaar hoe we jou het beste kunnen helpen.

Onyx Advocaten kan je bijstaan op basis van:

 1. No Cure, No Pay (mogelijk bij een incassoprocedure);
 2. Je rechtsbijstandverzekering;
 3. Uurtarief of vaste prijsafspraak;
 4. Een toevoeging (pro-deo).

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

Wat is de werkwijze van Onyx Advocaten?

Wij nemen jouw zaak binnen 24 uur in behandeling, nadat je deze aan ons overhandigd hebt. Daarbij stellen we zo nodig ook een eigen strategie op. Na jouw goedkeuring beginnen we direct.

Onyx Advocaten pakt vanaf dat moment stevig door. Op allerlei verschillende manieren (post, e-mail, telefonisch en WhatsApp) proberen we contact te krijgen met je debiteur. Hierdoor weten we snel of je debiteur vrijwillig gaat betalen. Indien nodig voorzien we je tussendoor proactief van advies.
Is de debiteur nog steeds niet bereid te betalen? Dan staan we jou graag bij in de gerechtelijke procedure om alsnog de betaling te incasseren!

Lees hier meer over de verschillende fases van de incassoprocedure.

Wat betekent ‘No Cure, No Pay’ precies?

Onyx Advocaten werkt in incassozaken op basis van het ‘No Cure, No Pay’ principe, of zoals wij het noemen: ‘No Win, No Fee’.

Als het ons toch niet lukt jouw vordering te incasseren, betekent dit dat je geen kosten hebt aan het buitengerechtelijke incassotraject. Deze kosten brengen wij namelijk in rekening bij je debiteur. Op het moment dat de volledige vordering wordt betaald, zijn ook onze kosten voldaan. Oftewel, altijd een win-win situatie voor jou!

Wil je meer weten over onze tarieven? Kijk dan hier.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een dossier bedraagt momenteel ongeveer twee weken. Wij kunnen deze doorlooptijd zo kort houden dankzij onze unieke werkwijze.

Als jouw debiteur verhaal biedt, dan is Onyx Advocaten er van overtuigd dat het ook lukt om je vordering te incasseren. Hoe lang dit ook duurt. Uiteindelijk hangt deze doorlooptijd af van de bereidheid en de mogelijkheid van je debiteur om te betalen. Soms betaalt een debiteur zelfs binnen een uur! In andere gevallen duurt het – helaas – wat langer.

Wat is de kans dat de incassoprocedure slaagt?

Het afgelopen jaar hebben we een succesratio van 90% gehaald. Ook hele lastige dossiers weten wij namelijk tot een succes te brengen. Dat doen we door de druk op je debiteur zo hoog mogelijk te houden.

Uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de mogelijkheid van je debiteur om te kunnen betalen. Ook wij kunnen helaas niet van een kale kip plukken.

laatste nieuws

Incassobureau Sittard 2
Is de duur van een opgelegd stadionverbod redelijk?

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap