Gespecialiseerde advocaat

Heldere prijsafspraken

No cure No Pay

Direct actie

Incassobureau in Uden inschakelen?

Ben je op zoek naar een incassobureau in Uden? Ga dan voor kwaliteit en laat je openstaande vordering incasseren door een incasso-advocaat. Incasso-advocaten beschikken over meer bevoegdheden dan gewone incassobureaus en deurwaarders. Zo mag alleen een incasso-advocaat een faillissement aanvragen en conservatoir beslag leggen op o.a. de bankrekeningen, de inventaris en inkomsten van de debiteur. Door deze extra drukmiddelen zal je debiteur sneller tot betaling overgaan. Dit heeft weer positieve gevolgen voor de liquiditeit van je onderneming.

Wil je een incassobureau inschakelen in de omgeving van Uden? Maak kennis met de gespecialiseerde en ervaren incasso-advocaten van Onyx Advocaten. We helpen zowel bedrijven als particulieren met incassoprocedures. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor advies over je openstaande vordering.

Direct actie? Draag je incasso over

Incassobureau in Uden zonder risico: No Cure, No Pay

Bij ons weet je precies waar je aan toe bent als het om de incassokosten gaat. We werken op basis van het klassieke No Cure, No Pay principe – ook wel No Win, No Fee genoemd. Dat houdt in dat er geen kosten in rekening worden gebracht als er niets geïncasseerd wordt. Ook ontvang je van ons in dat geval geen factuur voor dossier- of abonnementskosten. Wordt je vordering wel geïncasseerd? Dan komen alle kosten voor rekening van je debiteur. Win-win!

Als je de druk op je debiteur verder opvoert door een gerechtelijke procedure op te starten, adviseren we je over de bijkomende kosten van de procedure. Je weet daardoor altijd waar je aan toe bent. Het is vervolgens aan jou om te bepalen of je echt wilt doorzetten met de procedure.

Exclusieve bevoegdheden en drukmiddelen

Schakel je een gewoon incassobureau of deurwaarder in, dan loop je de kans op een langdurig incassotraject dat gepaard gaat met oeverloze discussies. In tegenstelling tot deurwaarders en gewone incassobureaus, hebben onze incasso advocaten in Uden exclusieve bevoegdheden. Onze incasso-advocaten kunnen het faillissement van bedrijven en particulieren aanvragen, conservatoir beslag leggen en een vonnis behalen bij vorderingen boven de € 25.000.

Het indienen van een faillissementsaanvraag heeft bijvoorbeeld als doel om de druk op de debiteur te verhogen om de openstaande vordering te betalen. Als de debiteur niet betaalt, kan hij of zij failliet worden verklaard, waardoor jij als schuldeiser als eerste of zelfs enige betaald kan krijgen. Het doel is echter niet om de debiteur failliet te laten gaan, maar om ervoor te zorgen dat jouw vordering de hoogste prioriteit krijgt. Bovendien is het tijdens de faillissementsprocedure mogelijk om een betalingsregeling van maximaal twee maanden af te spreken. Als de debiteur de openstaande vordering inclusief faillissementskosten betaalt, kan het faillissementsverzoek worden ingetrokken. Op deze manier ontvang jij als schuldeiser je openstaande vordering en kan de debiteur het faillissement voorkomen. Deurwaarders en incassobureaus hebben deze bevoegdheden niet en kunnen dit daarom niet inzetten als drukmiddel.

Dit is de juiste manier om snel je vordering geïncasseerd te krijgen, omdat we deze drukmiddelen ook daadwerkelijk kunnen inzetten. Een debiteur zal daarom eerder kiezen om te voldoen aan ons betalingsverzoek, dan aan een standaardbrief van een deurwaarder of een incassobureau in Uden.

Alle drukmiddelen die we kunnen inzetten nog een keer op een rij:

 • Een kort geding aanspannen als er sprake is van spoed;
 • Conservatoir beslag leggen, al voordat er een vonnis ligt;
 • Faillissement van bedrijven en particulieren aanvragen;
 • Vorderingen boven € 25.000,- behandelen.

Direct actie? Draag je incasso over

Waarom je incasso laten uitvoeren door Onyx Advocaten?

Expertise

Extra bevoegdheden vergeleken met een incassobureau of deurwaarder

Vast contactpersoon

De incasso-advocaat is ook je vaste contactpersoon

No Cure, No Pay

Incasseren zonder extra risico

Juridisch advies

Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen

Direct actie

Je vordering wordt direct in behandeling genomen

Maatwerk procedures

Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw wensen

De ervaringen van onze klanten

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen - Stichting SPARK Campus

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.

Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:

– snelle respons en actie,

– tactvolle benadering en aanpak,

– prettige samenwerking.

Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

Gespecialiseerde advocaten in Uden voor je incasso

Op het moment dat je je incasso overdraagt, dan gaat een van onze advocaten in Uden direct voor je aan de slag. Met de beste juridische expertise wordt je vordering geïncasseerd. Onze incasso-advocaten zijn aangesloten bij de specialisatievereniging voor incasso- en procesadvocaten (VIA), zodoende ben je verzekerd van de beste juridische kwaliteit.

De incasso-advocaat is ook je vaste contactpersoon, waarbij je ook terecht kunt voor een gratis eerstelijns advies bij eventuele andere juridische vraagstukken.

Kies de juiste specialist voor je incasso in Uden

We brengen je debiteur direct op de hoogte van zijn juridische positie en zetten de meest effectieve drukmiddelen in, om lange incassoprocedures te voorkomen. Snelle doorlooptijden zijn onmisbaar voor een succesvolle incassoprocedure. Als blijkt dat je debiteur kampt met betalingsproblemen, dan kunnen we hier ook op anticiperen.

Betalingsregelingen

Indien gewenst treffen we betalingsregelingen en kunnen we je debiteur weer op weg helpen. Met een menselijke toon zorgen we er niet alleen voor dat de factuur snel wordt geïncasseerd; ook de goede relatie met je debiteur blijft behouden.

Wat is conservatoir beslag leggen?

Als advocatenkantoor zijn we – in tegenstelling tot gewone incassobureaus bevoegd om conservatoir beslag te leggen in incassozaken. Deze maatregel kan al voor het verkrijgen van een vonnis worden genomen. Bij conservatoir beslag wordt het vermogen (zoals de bankrekening) van de debiteur bevroren. Ook kan er beslag op roerende en onroerende zaken gelegd worden. Hierdoor kan de debiteur deze zaken niet meer doorverkopen.

Conservatoir beslag leggen is een handige maatregel om tot je beschikking te hebben. Het laat namelijk zien of er genoeg verhaalsmogelijkheden in je zaak zijn. Met andere woorden: de maatregel laat zien of je debiteur daadwerkelijk de facturen kan betalen.

Draag direct je incasso in Uden over!

Wacht niet langer en draag vandaag nog je incasso over aan ons incassobureau in de omgeving van Uden. Door boven op je zaak te blijven zitten, zorgen onze incasso specialisten ervoor dat je snel de betaling van je vordering ontvangt. Neem snel contact met ons op, dan bespreken we de incassoprocedure. We voorzien je graag van advies en beantwoorden al je vragen.

Direct actie? Draag je incasso over

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Onyx Advocaten t.o.v. een incassobureau / deurwaarder?

Bij Onyx Advocaten wordt je zaak altijd in behandeling genomen door een incasso advocaat. Wij kunnen de gehele procedure voor je verzorgen, van A tot en met Z. Daarbij ben je altijd verzekerd van de hoogste juridische kwaliteit.

Daarnaast hebben wij als incasso advocaat extra bevoegdheden ten opzichte van een incassobureau.

 1. Faillissement aanvragen;
 2. Conservatoir beslag leggen;
 3. Een (incasso) kort geding voeren;
 4. Vordering boven de € 25.000,- incasseren.

Dankzij onze juridische kennis en extra bevoegdheden kunnen wij altijd het onderste uit de kan halen. Lees hier meer over een incasso.

Wat zijn de kosten van het inschakelen van Onyx Advocaten?

Onyx Advocaten zorgt ervoor dat je nooit met allerlei onverwachte kosten te maken krijgt. Hier zijn we dus heel transparant over. Wij werken op basis van diverse tarieven, die we afstemmen op jouw situatie. Samen kijken we dus hoe we jou het beste kunnen helpen.

Onyx Advocaten kan je bijstaan op basis van:

 1. No Cure, No Pay (mogelijk bij een incassoprocedure);
 2. Je rechtsbijstandverzekering;
 3. Uurtarief of vaste prijsafspraak;
 4. Een toevoeging (pro-deo).

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

Hoe gaat Onyx Advocaten te werk?

Nadat je jouw zaak aan Onyx Advocaten overhandigd hebt, nemen we deze binnen 24 uur in behandeling. Als het nodig is wordt er voor jouw dossier een eigen strategie bepaald. Het traject wordt vervolgens gestart na je goedkeuring.

Onyx Advocaten pakt vanaf dat moment stevig door. Wij bieden proactief advies en nemen je zorgen – waar mogelijk – bij je weg. Bij een incasso procedure nemen we op allerlei manieren: via de post, e-mail of telefonisch (ook WhatsApp) contact op met je debiteur. Hierdoor weten we snel of je debiteur vrijwillig gaat betalen. Is hij daartoe niet bereid? Dan staan we jou graag bij in de gerechtelijke procedure om alsnog de betaling te verkrijgen!

Lees hier meer over de verschillende fases van de incassoprocedure.

Wat houdt ‘No Cure, No Pay’ precies in?

Onyx Advocaten werkt in incassozaken op basis van het ‘No Cure, No Pay’ principe. We noemen dit alleen ‘No Win, No Fee’.

Dat betekent dat je geen kosten hebt aan het buitengerechtelijke incassotraject, indien onze incasso advocaten er niet in slagen je vordering te incasseren. Deze kosten brengen wij namelijk in rekening bij je debiteur. Op het moment dat de volledige vordering wordt betaald, zijn ook onze kosten voldaan. Oftewel, een win-win situatie!

Wil je meer weten over onze tarieven? Kijk dan hier.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een dossier bedraagt momenteel ongeveer 14 dagen. Door onze unieke werkwijze kunnen onze incasso advocaten de doorlooptijd zo kort mogelijk houden.

Uiteindelijk hangt deze doorlooptijd af van de bereidheid en de mogelijkheid van je debiteur om te betalen. Soms betaalt een debiteur zelfs binnen een uur! In andere gevallen duurt het – helaas – wat langer. Als jouw debiteur verhaal biedt, dan is Onyx Advocaten er van overtuigd dat het ook lukt om je vordering te incasseren. Hoe lang dit ook duurt.

Hoeveel kans van slagen heeft mijn incasso?

Onyx Advocaten zorgt ervoor dat de druk op je debiteur zo hoog mogelijk is. Ook hele lastige dossiers weten wij hierdoor tot een succes te brengen. Het afgelopen jaar hebben we een succesratio van 90% gehaald.

Uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de mogelijkheid van je debiteur om te kunnen betalen. Ook wij kunnen helaas niet van een kale kip plukken.

Incassobureau Uden 1

laatste nieuws

Incassobureau Uden 2
Een huurovereenkomst opstellen: wat moet er in staan?

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap