Incassobureau Uden 1
Incassobureau Uden 1

Gespecialiseerde advocaat

Heldere prijsafspraken

No cure No Pay

Direct actie

Incassobureau in Uden inschakelen?

Ben jij op zoek naar een incassobureau in Uden? Ga dan voor kwaliteit en laat je vordering incasseren door een advocaat. De kosten worden verhaald op je debiteur, zodat je ook hier geen omkijken naar hebt. De incasso advocaten van Onyx Advocaten werken namelijk op basis van het No Cure, No Pay principe, ook wel No Win, No Fee genoemd. Mocht er niets worden geïncasseerd, dan heb je dus ook geen kosten. Onyx Advocaten brengt dan namelijk geen dossier- of abonnementskosten in rekening.

Direct actie? Draag je incasso over

Incasso in Uden zonder risico: No Cure, No Pay

Bij Onyx Advocaten weet je precies waar je aan toe bent als het om de incassokosten gaat. Wij werken op basis van het klassieke No Cure, No Pay principe. Dat houdt in dat er geen kosten in rekening worden gebracht als er niets geïncasseerd wordt. Ook ontvang je in dat geval geen factuur voor dossierkosten. Wordt je vordering wel geïncasseerd? Dan komen alle kosten voor rekening van je debiteur. Win-win!

Als je de druk op je debiteur verder opvoert door een gerechtelijke procedure op te starten, adviseren wij je over de bijkomende kosten van de procedure. Je weet daardoor altijd waar je aan toe bent. Het is vervolgens aan jou om te bepalen of je echt wilt doorzetten met de procedure.

Exclusieve bevoegdheden en drukmiddelen

In tegenstelling tot deurwaarders en gewone incassobureaus uit Uden, hebben onze incasso advocaten exclusieve bevoegdheden. Onze incasso advocaten kunnen het faillissement van bedrijven aanvragen, conservatoir beslag leggen en een vonnis behalen bij vorderingen boven de € 25.000. Deurwaarders en incassobureaus hebben deze bevoegdheden niet en kunnen dit daarom niet inzetten als drukmiddel.

Dit is juist de manier om snel je vordering geïncasseerd te krijgen, omdat wij deze drukmiddelen ook daadwerkelijk kunnen inzetten. Een debiteur zal daarom eerder kiezen om te voldoen aan ons betalingsverzoek, dan aan een standaardbrief van een deurwaarder of een incassobureau in Uden.

 • Conservatoir beslag leggen
 • Faillissement van bedrijven aanvragen
 • Vorderingen boven € 25.000 behandelen

Direct actie? Draag je incasso over

Wat zeggen klanten over Onyx Advocaten?

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen – Stichting SPARK Campus

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.

Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:

– snelle respons en actie,

– tactvolle benadering en aanpak,

– prettige samenwerking.

Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting ‘t Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

Waarom kiezen voor Onyx Advocaten?

Expertise

Extra bevoegdheden vergeleken met een incassobureau of deurwaarder

Vast contact persoon

De incasso advocaat is ook je vaste

contactpersoon

No Cure, No Pay

Incasseren zonder extra risico

Juridisch advies

Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen

Direct actie

Je vordering wordt direct in behandeling

genomen

Maatwerk procedures

Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw

wensen

Waarom Onyx Advocaten als incassobureau in Uden?

Schakel je een incassobureau of deurwaarder uit Uden in, dan loop je de kans op een langdurig incassotraject dat gepaard gaat met oeverloze discussies. Wij geven je 7 redenen waarom je jouw incasso beter kunt overdragen aan Onyx Advocaten:

 • Geen financieel risico (No Win, No Fee)
 • Maak gebruik van de expertise van een advocaat
 • De incasso advocaat in Uden is tevens je vaste contactpersoon
 • Exclusieve bevoegdheden/drukmiddelen i.t.t een deurwaarder of incassobureau
 • Gratis eerstelijns advies van je advocaat
 • Hoogste slagingskans (90%)
 • Direct actie en persoonlijke afstemming incassoprocedure

Kortom: met Onyx Advocaten als incassobureau in Uden sta je sterker. Draag vandaag nog je incasso aan ons over en wij nemen deze direct in behandeling.

Gespecialiseerde incasso advocaten voor je incasso in Uden

Op het moment dat je je incasso overdraagt, dan gaat een van onze incasso advocaten in Uden direct voor je aan de slag. Met de beste juridische expertise wordt jouw vordering geïncasseerd. Onze incasso advocaten zijn aangesloten bij de specialisatievereniging voor incasso-en procesadvocaten (VIA) en zodoende ben je verzekerd van de beste juridische kwaliteit.

De incasso advocaat is ook je vaste contactpersoon waarbij je ook terecht kunt voor een gratis eerstelijns advies bij eventuele andere juridische vraagstukken.

Kies de juiste specialist voor jouw incasso in Uden

Wij brengen jouw debiteur direct op de hoogte van zijn juridische positie en zetten de meest effectieve drukmiddelen in, om lange incassoprocedures te voorkomen. Snelle doorlooptijden zijn essentieel voor een succesvolle incassoprocedure. Indien blijkt dat je debiteur kampt met betalingsproblemen, dan kunnen wij hier ook op anticiperen.

Betalingsregelingen

Indien gewenst treffen we betalingsregelingen en we kunnen de debiteur weer op weg helpen. Met een menselijke toon zorgen we er niet alleen voor dat de factuur snel wordt geïncasseerd; ook de goede relatie met de debiteur blijft behouden.

Wat is conservatoir beslag leggen?

Als advocatenkantoor is Onyx Advocaten bevoegd in conservatoir beslag te leggen in incasso zaken, in tegenstelling tot gewone incassobureaus in Uden. Deze maatregel kan al voor het verkrijgen van een vonnis worden genomen. Bij conservatoir beslag wordt het vermogen (zoals de bankrekening) van de debiteur bevroren. Ook kan er beslag op roerende en onroerende zaken gelegd worden. Hierdoor kan de debiteur deze zaken niet meer doorverkopen.

Conservatoir beslag leggen is een handige maatregel om tot je beschikking te hebben. Het laat namelijk zien of er genoeg verhaalsmogelijkheden in je zaak zijn. Met andere woorden, de maatregel laat zien of je debiteur daadwerkelijk je facturen kan betalen.

Draag voor 16:00 uur je incasso in Uden over!

Wacht niet langer en draag vandaag nog je incasso over aan Onyx Advocaten. Als wij je incasso op werkdagen voor 16:00 uur ontvangen, gaan we snel over tot actie. Je debiteur ontvangt diezelfde dag nog de eerste sommatie. Door boven op jouw zaak te blijven zitten, zorgen onze incasso specialisten dat jij snel de betaling van je vordering ontvangt.


Onyx Advocaten is ook actief in steden als Tilburg, NijmegenUdenBreda of Den Bosch.

Direct actie? Draag je incasso over

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Onyx Advocaten t.o.v. een incassobureau / deurwaarder?

Bij Onyx Advocaten wordt je zaak altijd in behandeling genomen door een incasso advocaat. Wij kunnen de gehele procedure voor je verzorgen, van A tot en met Z. Daarbij ben je altijd verzekerd van de hoogste juridische kwaliteit.

Daarnaast hebben wij als incasso advocaat extra bevoegdheden ten opzichte van een incassobureau.

 1. Faillissement aanvragen;
 2. Conservatoir beslag leggen;
 3. Een (incasso) kort geding voeren;
 4. Vordering boven de € 25.000,- incasseren.

Dankzij onze juridische kennis en extra bevoegdheden kunnen wij altijd het onderste uit de kan halen. Lees hier meer over een incasso.

Wat zijn de kosten van het inschakelen van Onyx Advocaten?

Onyx Advocaten zorgt ervoor dat je nooit met allerlei onverwachte kosten te maken krijgt. Hier zijn we dus heel transparant over. Wij werken op basis van diverse tarieven, die we afstemmen op jouw situatie. Samen kijken we dus hoe we jou het beste kunnen helpen.

Onyx Advocaten kan je bijstaan op basis van:

 1. No Cure, No Pay (mogelijk bij een incassoprocedure);
 2. Je rechtsbijstandverzekering;
 3. Uurtarief of vaste prijsafspraak;
 4. Een toevoeging (pro-deo).

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

Hoe gaat Onyx Advocaten te werk?

Nadat je jouw zaak aan Onyx Advocaten overhandigd hebt, nemen we deze binnen 24 uur in behandeling. Als het nodig is wordt er voor jouw dossier een eigen strategie bepaald. Het traject wordt vervolgens gestart na je goedkeuring.

Onyx Advocaten pakt vanaf dat moment stevig door. Wij bieden proactief advies en nemen je zorgen – waar mogelijk – bij je weg. Bij een incasso procedure nemen we op allerlei manieren: via de post, e-mail of telefonisch (ook WhatsApp) contact op met je debiteur. Hierdoor weten we snel of je debiteur vrijwillig gaat betalen. Is hij daartoe niet bereid? Dan staan we jou graag bij in de gerechtelijke procedure om alsnog de betaling te verkrijgen!

Lees hier meer over de verschillende fases van de incassoprocedure.

Wat houdt ‘No Cure, No Pay’ precies in?

Onyx Advocaten werkt in incassozaken op basis van het ‘No Cure, No Pay’ principe. We noemen dit alleen ‘No Win, No Fee’.

Dat betekent dat je geen kosten hebt aan het buitengerechtelijke incassotraject, indien onze incasso advocaten er niet in slagen je vordering te incasseren. Deze kosten brengen wij namelijk in rekening bij je debiteur. Op het moment dat de volledige vordering wordt betaald, zijn ook onze kosten voldaan. Oftewel, een win-win situatie!

Wil je meer weten over onze tarieven? Kijk dan hier.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een dossier bedraagt momenteel ongeveer 14 dagen. Door onze unieke werkwijze kunnen onze incasso advocaten de doorlooptijd zo kort mogelijk houden.

Uiteindelijk hangt deze doorlooptijd af van de bereidheid en de mogelijkheid van je debiteur om te betalen. Soms betaalt een debiteur zelfs binnen een uur! In andere gevallen duurt het – helaas – wat langer. Als jouw debiteur verhaal biedt, dan is Onyx Advocaten er van overtuigd dat het ook lukt om je vordering te incasseren. Hoe lang dit ook duurt.

Hoeveel kans van slagen heeft mijn incasso?

Onyx Advocaten zorgt ervoor dat de druk op je debiteur zo hoog mogelijk is. Ook hele lastige dossiers weten wij hierdoor tot een succes te brengen. Het afgelopen jaar hebben we een succesratio van 90% gehaald.

Uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de mogelijkheid van je debiteur om te kunnen betalen. Ook wij kunnen helaas niet van een kale kip plukken.

Wat zeggen klanten over Onyx Advocaten?

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen – Stichting SPARK Campus

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.

Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:

– snelle respons en actie,

– tactvolle benadering en aanpak,

– prettige samenwerking.

Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting ‘t Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

laatste nieuws

Verboden onderhuur
Verboden onderhuur: grond voor ontbinding van de huurovereenkomst?

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2022   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap