Gespecialiseerde advocaat

Heldere prijsafspraken

No cure No Pay

Direct actie

Incassobureau in Utrecht inschakelen?

Ben je op zoek naar een incassobureau in de provincie Utrecht? Kies dan voor een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in incasso's. Hier werken incasso-advocaten die exclusieve bevoegdheden hebben vergeleken met incassobureaus en deurwaarders. Zo kunnen alleen advocaten een faillissement aanvragen en conservatoir beslag leggen op de bankrekeningen, inventaris en inkomsten van de debiteur. Met deze extra drukmiddelen zal je schuldenaar sneller tot betaling overgaan, wat gunstige gevolgen heeft voor de liquiditeit van je bedrijf.

Wil je in contact komen met een incassobureau in Utrecht dat incasso-advocaten in dienst hebben? Maak dan kennis met Onyx Advocaten. We voeren incassoprocedures uit voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op als je een openstaande vordering hebt.

Direct actie? Draag je incasso over

Advocatenkantoor en incassobureau in Utrecht

Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw incasso zo snel mogelijk geïncasseerd wordt. Dit kan op korte termijn gebeuren aangezien we hoge drukmiddelen in kunnen zetten. Enkel advocaten kunnen deze drukmiddelen inzetten, een gewone deurwaarder in Utrecht bijvoorbeeld niet. Aan incasso’s hangen diverse regels vast. Onze incasso advocaat weet precies wat deze regels zijn.

Tevens hangen er diverse incassokosten aan een incasso vast. We zijn een No Cure, No Pay incassobureau in Utrecht. Dit houdt in dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht als de vordering niet wordt geïncasseerd. Ook geen dossier- of abonnementskosten. Wanneer je vordering wel wordt geïncasseerd, zijn alle kosten voor rekening van je debiteur.

Meer bevoegdheden dan gewone incassobureaus

Gewone incassobureaus kunnen je debiteur onder druk zetten met standaard brieven en belletjes. Ook kunnen ze grotere vorderingen vaak niet behandelen. Onze bevoegdheden gaan veel verder. Als advocaten beschikken we namelijk over de mogelijkheid om exclusieve drukmiddelen in te zetten. Zo mogen we faillissementen van bedrijven aanvragen, procedures voor conservatoir beslag leggen opstarten, en vorderingen boven € 25.000,- behandelen.

Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat de druk op je debiteur veel sneller en beter kan worden opgevoerd. Door ons als incassobureau in Utrecht in te schakelen vergroot je de kans op succes.

 • Een kort geding aanspannen als er sprake is van spoed;
 • Conservatoir beslag leggen;
 • Faillissement van bedrijven en faillissementen aanvragen;
 • Vorderingen boven € 25.000 behandelen.

Waarom je incasso laten uitvoeren door Onyx Advocaten?

Expertise

Extra bevoegdheden vergeleken met een incassobureau of deurwaarder

Vast contactpersoon

De incasso-advocaat is ook je vaste contactpersoon

No Cure, No Pay

Incasseren zonder extra risico

Juridisch advies

Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen

Direct actie

Je vordering wordt direct in behandeling genomen

Maatwerk procedures

Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw wensen

De ervaringen van onze klanten

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen - Stichting SPARK Campus

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.

Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:

– snelle respons en actie,

– tactvolle benadering en aanpak,

– prettige samenwerking.

Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

Neem contact met ons op

Je kunt direct contact met ons opnemen via de contactpagina voor een vrijblijvend adviesgesprek. Het is ook mogelijk om via de website te kiezen om direct een incasso over te dragen. Schakel ons vandaag nog in als incassobureau in Utrecht. Wij zorgen ervoor dat je debiteur zo snel mogelijk gaat betalen.

Direct actie? Draag je incasso over

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik Onyx Advocaten inschakelen in plaats van een normaal incassobureau?

Bij Onyx Advocaten gaat een incasso advocaat voor je aan de slag. Onze advocaten kunnen de procedure van A tot en met Z voor je afhandelen, waarbij je altijd van de hoogste juridische kwaliteit verzekerd bent.

Daarnaast mogen wij als advocaten meer bevoegdheden inzetten dan waar gewone incassobureaus de mogelijkheid toe hebben.

 1. Faillissement aanvragen;
 2. Conservatoir beslag leggen;
 3. Een (incasso) kort geding voeren;
 4. Vordering boven de € 25.000,- incasseren.

Hierdoor kunnen we altijd het onderste uit de kan halen. Lees hier meer over een incasso.

Welke tarieven hanteert Onyx Advocaten?

Niemand houdt van een onverwachte rekening achteraf. Wij zorgen daarom dat we transparant over onze kosten zijn en je niet met dergelijke rekeningen zullen opzadelen. We werken op basis van diverse tarieven, die we afstemmen op jouw situatie. We kijken dus met elkaar hoe we jou het beste kunnen helpen.

Onyx Advocaten kan je bijstaan op basis van:

 1. No Cure, No Pay (mogelijk bij een incassoprocedure);
 2. Je rechtsbijstandverzekering;
 3. Uurtarief of vaste prijsafspraak;
 4. Een toevoeging (pro-deo).

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

Wat is de werkwijze van Onyx Advocaten?

Wij nemen jouw zaak binnen 24 uur in behandeling, nadat je deze aan ons overhandigd hebt. Daarbij stellen we zo nodig ook een eigen strategie op. Na jouw goedkeuring beginnen we direct.

Onyx Advocaten pakt vanaf dat moment stevig door. Op allerlei verschillende manieren (post, e-mail, telefonisch en WhatsApp) proberen we contact te krijgen met je debiteur. Hierdoor weten we snel of je debiteur vrijwillig gaat betalen. Indien nodig voorzien we je tussendoor proactief van advies.
Is de debiteur nog steeds niet bereid te betalen? Dan staan we jou graag bij in de gerechtelijke procedure om alsnog de betaling te incasseren!

Lees hier meer over de verschillende fases van de incassoprocedure.

Wat betekent ‘No Cure, No Pay’ precies?

Onyx Advocaten werkt in incassozaken op basis van het ‘No Cure, No Pay’ principe, of zoals wij het noemen: ‘No Win, No Fee’.

Als het ons toch niet lukt jouw vordering te incasseren, betekent dit dat je geen kosten hebt aan het buitengerechtelijke incassotraject. Deze kosten brengen wij namelijk in rekening bij je debiteur. Op het moment dat de volledige vordering wordt betaald, zijn ook onze kosten voldaan. Oftewel, altijd een win-win situatie voor jou!

Wil je meer weten over onze tarieven? Kijk dan hier.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een dossier bedraagt momenteel ongeveer twee weken. Wij kunnen deze doorlooptijd zo kort houden dankzij onze unieke werkwijze.

Als jouw debiteur verhaal biedt, dan is Onyx Advocaten er van overtuigd dat het ook lukt om je vordering te incasseren. Hoe lang dit ook duurt. Uiteindelijk hangt deze doorlooptijd af van de bereidheid en de mogelijkheid van je debiteur om te betalen. Soms betaalt een debiteur zelfs binnen een uur! In andere gevallen duurt het – helaas – wat langer.

Wat is de kans dat de incassoprocedure slaagt?

Het afgelopen jaar hebben we een succesratio van 90% gehaald. Ook hele lastige dossiers weten wij namelijk tot een succes te brengen. Dat doen we door de druk op je debiteur zo hoog mogelijk te houden.

Uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de mogelijkheid van je debiteur om te kunnen betalen. Ook wij kunnen helaas niet van een kale kip plukken.

laatste nieuws

Incassobureau Utrecht 2
De rol van advocaten in incassozaken: wat moet je weten?

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap