Incasso vordering

door een advocaat

Exclusieve bevoegdheden

t.o.v. een deurwaarder of bureau

No Cure No Pay

Eerstelijns juridisch advies

Snelle doorlooptijden

Incassobureau in Venlo nodig?

Incassobureau in Venlo inschakelen dat alle denkbare drukmiddelen kan inzetten en zijn weg kent in de meest complexe procedures? In dat geval ben je waarschijnlijk op zoek naar een incassobureau dat incasso advocaten in dienst heeft. Bij zo’n incassobureau zijn incasso advocaten in dienst met unieke bevoegdheden. Deze advocaten mogen faillissementen aanvragen en voorlopig beslag leggen op bankrekeningen, inventaris en inkomsten van niet-betalende klanten.


Dankzij deze extra middelen zal je debiteur waarschijnlijk sneller betalen, wat positief zal zijn voor de liquiditeit van je bedrijf of van jou als particulier. En dat nog voordat er een vonnis ligt bij de kantonrechter. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden van ons incassobureau gerust geheel vrijblijvend contact op.

Incassobureau in Venlo met vele bevoegdheden

We begrijpen dat je niets liever wilt dan dat de incasso zo spoedig mogelijk geïncasseerd wordt. De incasso advocaten van een incassobureau in Venlo zorgen ervoor dat jouw incasso op korte termijn geïncasseerd wordt. Dit kan op korte termijn gebeuren dankzij ons vermogen om krachtige middelen in te zetten, iets wat een reguliere deurwaarder bijvoorbeeld niet kan.


Bij deze exclusieve bevoegdheden kun je onder andere denken aan conservatoir beslag leggen, vorderingen boven de € 25000-, incasseren en het aanvragen van faillissementen. Voorgaande bevoegdheden heeft een standaard deurwaarder of gewoon incassobureau uit de regio niet. Er zijn vele regels verbonden aan incasso's, echter kent iedere incasso advocaat die werkzaam is bij ons incassobureau nabij Venlo kent deze regels door en door.


Voordelen van een incasso advocaat

De voordelen van een incasso advocaat van ons incassobureau in Venlo op een rij:

 • Meer bevoegdheden
 • Mag drukmiddelen gebruiken
 • Mag faillissement van een debiteur aanvragen
 • Wordt uitgevoerd door eigen incasso advocaten
 • Mogen vorderingen boven de €25000-, behandelen
 • Veel juridische expertise
 • Vast contactpersoon

Incassobureau op basis van no cure no pay

Er bestaat geen garantie dat een debiteur daadwerkelijk zijn betaling voldoet, zelfs wanneer je een incassobureau inschakelt. Het risico bestaat dus dat je extra kosten maakt door een incasso advocaat in te zetten. Wanneer je in zee gaat met ons incassobureau in de omgeving van Venlo hoef je je geen zorgen te maken over dit probleem. Wij hanteren namelijk volledig het No Cure, No Pay principe. Als de incassoprocedure niet succesvol is, brengen we deze kosten niet je in rekening.


Lukt het ons incassobureau wel om de vordering te innen, dan zijn de kosten voor degene met schulden. Op deze manier loop je geen risico. Oftewel, door je incasso aan ons incassobureau uit te besteden, verhoog je geheel zonder risico de druk op je debiteur. Hierdoor neemt de kans toe dat je alsnog het geld ontvangt waar je recht op hebt.

Streven naar lange doorlooptijden

We vinden snelle doorlooptijden erg belangrijk. De incasso advocaten schieten meteen in actie: we informeren de debiteur onmiddellijk over zijn juridische situatie en zetten de meest geschikte drukmiddelen in. Bovendien vermijden we onnodig lange procedures en zorgen we voor een snelle inning van jouw onbetaalde factuur of openstaande vordering.

Waarom je incasso laten uitvoeren door Onyx Advocaten?

Expertise

Extra bevoegdheden vergeleken met een incassobureau of deurwaarder

Vast contact persoon

De incasso advocaat is ook je vaste

contactpersoon

No Cure, No Pay

Incasseren zonder extra risico

Juridisch advies

Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen

Direct actie

Je vordering wordt direct in behandeling

genomen

Maatwerk procedures

Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw

wensen

Wat zeggen klanten over Onyx Advocaten?

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen - Stichting SPARK Campus

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.

Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:

– snelle respons en actie,

– tactvolle benadering en aanpak,

– prettige samenwerking.

Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

Zoek je ondersteuning van een incassobureau? Neem gerust contact met ons op

Heb je te maken met een niet-betalende klant en kun je enige assistentie van een ervaren incassobureau in Venlo gebruiken? Aarzel niet om contact op te nemen. We voorzien je met plezier van advies over de optimale aanpak, indien gewenst nemen we de incasso geheel van je over. We hebben reeds talloze incassozaken succesvol afgehandeld en zijn volledig bekend met de relevante wetgeving op dit vlak. Dankzij Onyx Advocaten kun je de zorgen achter je laten en je concentreren op belangrijkere taken binnen je onderneming.

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik Onyx Advocaten inschakelen in plaats van een normaal incassobureau?

Bij Onyx Advocaten gaat een incasso advocaat voor je aan de slag om je vordering te incasseren. Daarbij kunnen we je van A tot en met Z bijstaan en bieden we de hoogst mogelijke juridische kwaliteit.

Als advocaten beschikken we namelijk over meer bevoegdheden dan gewone incassobureaus.

 1. Faillissement aanvragen;
 2. Conservatoir beslag leggen;
 3. Een (incasso) kort geding voeren;
 4. Vordering boven de € 25.000,- incasseren.

Hierdoor kunnen we altijd het onderste uit de kan halen. Lees hier meer over een incasso.

Welke tarieven hanteert Onyx Advocaten?

Als je al op je geld zit te wachten, wil je niet ook voor de incassoprocedure nog te maken krijgen met allerlei onverwachte kosten. Daarom zijn we daar heel transparant over. Onze kosten worden in overleg met jou bepaald en afgestemd op jouw situatie.

Onyx Advocaten kan je bijstaan op basis van:

 1. No Cure, No Pay (mogelijk bij een incassoprocedure);
 2. Je rechtsbijstandverzekering;
 3. Uurtarief of vaste prijsafspraak;
 4. Een toevoeging (pro-deo).

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

Hoe gaat Onyx Advocaten te werk?

Na ontvangst nemen onze incasso advocaten jouw zaak binnen 1 werkdag in behandeling. Als daarbij een speciale strategie moet worden gevolgd, overleggen we die eerst met je. Na je akkoord beginnen we meteen.

Onyx Advocaten pakt vanaf dat moment stevig door. Wij nemen contact op per post, e-mail, telefonisch en WhatsApp, waardoor we snel weten of je debiteur vrijwillig gaat betalen. Indien nodig voorzien we je tussendoor proactief van advies.
Weigert je debiteur nog steeds te betalen? Dan staan we jou graag bij in de gerechtelijke procedure om alsnog de betaling te incasseren!

Lees hier meer over de verschillende fases van de incassoprocedure.

Wat betekent ‘No Cure, No Pay’ precies?

Onyx Advocaten werkt in incassozaken op basis van het ‘No Cure, No Pay’ principe, of zoals wij het noemen: ‘No Win, No Fee’.

Dit zorgt altijd voor een win-win situatie bij jou. Want, als het ons toch niet lukt jouw vordering te incasseren, betekent dit dat je geen kosten hebt aan het buitengerechtelijke incassotraject. Deze kosten worden namelijk in rekening gebracht bij je debiteur. Op het moment dat de volledige vordering wordt betaald, heeft jouw debiteur ook onze kosten betaald.
Wil je meer weten over onze tarieven? Kijk dan hier.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een incassoprocedure bedraagt momenteel circa 14 dagen. Wij kunnen deze doorlooptijd zo kort houden dankzij onze unieke werkwijze.

Als jouw debiteur verhaal biedt, dan is Onyx Advocaten er van overtuigd dat het ook lukt om je vordering te incasseren. Hoe lang dit ook duurt. Uiteindelijk hangt deze doorlooptijd af van de bereidheid en de mogelijkheid van je debiteur om te betalen. Soms betaalt een debiteur zelfs binnen een uur! In andere gevallen duurt het – helaas – wat langer.

Wat is de kans dat de incassoprocedure slaagt?

Het afgelopen jaar hebben we een succesratio van maar liefst 90% gehaald. Door de druk op debiteuren hoog te houden, kunnen we ook lastige dossiers tot een succes brengen.

Uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de mogelijkheid van je debiteur om te kunnen betalen. Ook wij kunnen helaas niet van een kale kip plukken.

laatste nieuws

Incassobureau Venlo 2
Is de duur van een opgelegd stadionverbod redelijk?

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap