I.A.M. (Iris) van der Doelen LLB

Jurist

Iris van der Doelen is sinds februari 2022 werkzaam bij Onyx Advocaten. In september 2017 is Iris afgestudeerd voor haar opleiding HBO-Rechten aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys. Na afronding van deze studie heeft zij bij een tweetal advocatenkantoren in Brabant ervaring opgedaan. Hierbij heeft Iris de nodige werkervaring opgedaan als juridisch secretaresse en juridisch medewerker. Hierna is ze bij dit kantoor neergestreken als jurist.

Als jurist ondersteunt Iris haar collega's waar nodig. Zo stelt zij dagelijkse diverse processtukken op. Dagvaardingen, verzoekschriften, conclusies en aktes: niets is haar te veel gevraagd. Daarnaast voert zij regelmatig juridisch inhoudelijk onderzoek uit voor de advocaten, waaronder jurisprudentie-onderzoek, literatuurstudie en onderzoek naar verhaalsmogelijkheden van debiteuren. En doordat Iris is begonnen als juridisch secretaresse springt ze ook nog daar bij als dat nodig is!

Het zal je dan ook niet verbazen dat Iris zich kenmerkt als een harde werker. Daarbij werkt zij zeer nauwkeurig zonder de juridische en persoonlijke belangen van de cliënten uit het oog te verliezen.

I.A.M. (Iris) van der Doelen LLB 1

laatste nieuws

I.A.M. (Iris) van der Doelen LLB 2
De rol van technologie bij het innen van schulden

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap