mr. M.L.A. (Martijn) van Hurne

Advocaat - Partner

Martijn van Hurne is mede-oprichter van Onyx Advocaten (2019). Na afronding van zijn universitaire master is hij in 2013 beëdigd als advocaat. Hij was toen al vijf jaar als jurist werkzaam bij een advocatenkantoor in 's-Hertogenbosch.

In de afgelopen jaren heeft Martijn veel ervaring opgedaan op het gebied van advisering en het voeren van gerechtelijke procedures op diverse rechtsgebieden. Met name zijn succesvolle resultaten op het gebied van huurrecht vallen hierin op. Hij staat zowel verhuurders als huurders bij in procedures met betrekking tot ontruiming, ontbinding van de huurovereenkomst, gebreken aan het gehuurde en het incasseren van huurachterstanden.

Martijn kenmerkt zich als een doortastende advocaat, die altijd secuur te werk gaat. Hij heeft service hoog in het vaandel staan en verliest jouw persoonlijke en zakelijke belangen nooit uit het oog. Door goed naar jouw wensen te luisteren, dringt hij altijd door tot de juridische kern van het geschil. Op deze manier kan hij snel in oplossingen denken en deze in de praktijk brengen.

Ten slotte hecht Martijn waarde aan duurzame (handels)relaties. Neem daarom gerust contact op voor een kennismaking of vrijblijvend gesprek.

Specialismen

Martijn heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) voor de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene praktijk (burgerlijk recht):

Hieronder valt o.a. incasso, (conservatoire) beslagleggingen en het voeren van gerechtelijke procedures;

  • Huurrecht (woon- en bedrijfsruimte):

Hieronder valt o.a. de ontruiming van verhuurde ruimtes en de ontbinding van huurovereenkomsten;

  • Verbintenissenrecht:

Hieronder valt o.a. het opstellen / controleren van contracten en algemene voorwaarden, het eisen van nakoming van overeenkomsten en - als dit niet gebeurt - het vorderen van schadevergoeding.


Op grond van deze registraties is Martijn verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de NOvA tien opleidingspunten te behalen voor ieder geregistreerd rechtsgebied.

Uitspraken en publicaties:

  • Artikel in het NRC Handelsblad "Verhuursites vakantiehuizen rekenen toch servicekosten"
  • Artikel op DutchNews.nl "Airbnb faces 30.000 claims from Dutch residents on consumer service charges"

Lidmaatschap:

  • Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten (VIA)

Wat zeggen klanten over Martijn van Hurne?

The service provided by Onyx Advocaten was simply perfect and excellent. After contacting several lawyer offices in Den Bosch, they are among the few having replied to my query. I've got a preliminary discussion to introduce my case. They answered quickly and on a professional way, summarizing clearly the situation and advising well the way to proceed in a concluding letter. They proposed also a follow-up if needed. Thanks particularly to Martijn for his appreciated assistance. I warmly recommend him and his office.

dhr. Ph. Daubresse, AGRINOVA

Uit het advies van huurrechtadvocaat, Martijn van Hurne, blijkt dat de juriste van de rechtsbijstandsverzekeraar in ons de verkeerde partij heeft gedagvaard. Martijn adviseert de zaak te schikken. Temeer daar het financieel belang ridicuul laag is. Zelfs als de juiste partij (onze opdrachtgever) de zaak wint, zouden de totale advocaatkosten hoger zijn dan het financiële belang in het geding. “Eerlijk duurt het langst” huldigt Martijn! Hartelijk dank, Martijn, wat mij betreft ben je zéker als advocaat “uit het goede hout gesneden”!

dhr. G. van der Loo, Van der Loo Makelaardij

Een huurder begon steeds verder achter te lopen met zijn betalingen. Op een gegeven moment reageerde de huurder in het geheel niet meer op mijn e-mails, telefoontjes en Whatsapp. Op dat moment heb ik contact opgenomen met Onyx Advocaten (Martijn van Hurne), die het traject van mij hebben overgenomen. Elke stap van het traject inclusief het inschakelen van de kantonrechter en de deurwaarder werd goed georganiseerd en uitgelegd. Uiteindelijk resultaat is dat de huurder het appartement heeft verlaten en de schuld is voldaan. De volgende keer dat ik een advocaat nodig heb, dan neem ik weer contact op.

dhr. N. Dekker

mr. M.L.A. (Martijn) van Hurne 1

laatste nieuws

mr. M.L.A. (Martijn) van Hurne 2
De rol van technologie bij het innen van schulden

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap