mr. M. (Milan) van Lith

Advocaat

Milan van Lith is sinds november 2020 als advocaat verbonden aan Onyx Advocaten. Milan heeft in 2018 zijn Master Rechtsgeleerdheid (accent privaatrecht) aan Tilburg University afgerond. In het voorjaar van 2020 is hij beëdigd als advocaat. Hiervoor heeft Milan ruim drie jaar als jurist bij een advocatenkantoor in 's-Hertogenbosch gewerkt.

Doordat Milan tijdens zijn studie al gestart is in de advocatuur, heeft hij op relatief jonge leeftijd de benodigde ervaring op mogen doen. De afgelopen jaren heeft hij dit verder uitgebouwd. Milan kenmerkt zich als een oplossingsgerichte advocaat, maar bijt zich ook graag vast in complexe en uitgebreide (juridische) vraagstukken. Hij is in staat snel tot de kern door te dringen en cliënten snel een eerlijk en volledig beeld van de strategische mogelijkheden te geven. Daarbij is een goede verstandhouding met de cliënt voor hem van groot belang.

Mocht je tegen een juridisch probleem aanlopen, dan is Milan altijd bereikbaar voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Hij geeft je graag een (eerste) advies om je weer op weg te helpen en staat je ook in het vervolgtraject (pro)actief bij met raad en daad. Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Specialismen

Milan heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) voor de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene praktijk (burgerlijk recht):

Hieronder valt o.a. incasso, (conservatoire) beslagleggingen en het voeren van gerechtelijke procedures;

  • Huurrecht (woon- en bedrijfsruimte):

Hieronder valt o.a. de ontruiming van verhuurde ruimtes en de ontbinding van huurovereenkomsten.

Op grond van deze registraties is Milan verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de NOvA tien opleidingspunten te behalen voor ieder geregistreerd rechtsgebied.

Uitspraken en publicaties:

Wat zeggen klanten over Milan van Lith?

Wij zijn een webdesign-bureau binnen het MKB en hebben regelmatig debiteuren die hun facturen niet willen betalen. Onyx Advocaten ingeschakeld, de heer Milan van Lith heeft ons uitstekend geholpen en het bedrag weten te incasseren. Wij gaan in de toekomst zeker gebruik maken van jullie diensten!

dhr. S. Hofsepijan, HOFOZ Digital Services

Onyx Advocaten kan ik ieder aanbevelen die opzoek is naar een betrouwbare en vlotte afhandeling van een juridisch geschil, met korte communicatielijnen en duidelijke informatie. Onyx Advocaten heeft mij met raad en daad terzijde gestaan en hebben mijn zaak met een positief resultaat ten einde gebracht en heb zodoende mijn vordering tot de laatste euro terug gekregen. Ik wil hierbij Onyx Advocaten hartelijk bedanken en in het bijzonder mr. Milan van Lith voor zijn duidelijke adviezen en info's.

dhr. P. den Bol

Namens de stichting heb ik Onyx Advocaten (Milan) gevraagd een vordering te incasseren. Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:

  • snelle respons en actie;
  • tactvolle benadering en aanpak;
  • prettige samenwerking.

Uiteraard zijn er meer pluspunten te noemen, die hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

mr. M. (Milan) van Lith 1

laatste nieuws

mr. M. (Milan) van Lith 2
De rol van technologie bij het innen van schulden

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap