Overeenkomst opstellen / controleren 1
Overeenkomst opstellen / controleren 1

Overeenkomst opstellen / controleren

In elke overeenkomst komen vaste onderdelen aan de orde. Ten eerste dienen er in ieder geval bepalingen opgenomen te worden over de dienst of het product. Ten tweede is het standaard om op te nemen hoe lang de overeenkomst duurt (duurcontract) of dat deze eenmalig is. Op het internet vind je diverse modellen, die jou een stuk op weg kunnen helpen.

Overeenkomst op maat

Onyx Advocaten is echter van mening dat het opstellen van een overeenkomst maatwerk is. Elk bedrijf of elke particulier biedt namelijk andere producten of diensten aan. Daar kun je zelf vast veel meer over vertellen! Onyx Advocaten kijkt ondertussen verder vooruit: In welke branche ben je actief? Wie is de andere partij? Wat zijn jouw toekomstplannen met deze partij? Zijn er risico’s aanwezig? 


Op deze manier komt Onyx Advocaten samen met jou tot een leesbare overeenkomst zonder onnodige regels. Indien gewenst onderhandelt Onyx Advocaten voor jou met de andere partij om tot overeenstemming van de inhoud van de overeenkomst te komen. Ten slotte worden ook de sancties bij overtreding van de afspraken opgenomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een contractuele boete of ontbinding van de overeenkomst. Hiermee geef je jouw wederpartij een extra prikkel tot goede nakoming van jouw overeenkomst. 

Heb je al een contract? Dan kijkt Onyx Advocaten graag samen met jou naar de inhoud. Onyx Advocaten adviseert je dan proactief over verbeterpunten en past deze graag voor je aan.

Kosten

Afhankelijk van jouw specifieke wensen is het mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken met Onyx Advocaten voor het opstellen of controleren van jouw overeenkomst. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

laatste nieuws

Betalingsachterstanden
Betalingsachterstanden: explosieve groei verwacht

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2022   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap