Vacature – jurist

Als jurist sta je midden in de maatschappij. Vanuit de hogeschool en / of universiteit heb je een juridische basis gecreëerd om jezelf verder te ontwikkelen tot een volwaardig juridisch adviseur en heb je mogelijk de ambitie om door te groeien naar een advocaat.

 

Binnen Onyx Advocaten maak jij eerst kennis met de algemene incassopraktijk. In de tussentijd word je klaargestoom om als (juridisch) klankbord voor de advocaten te fungeren, met name op het gebied van arbeidsrecht. Afhankelijk van je ontwikkeling ga je in steeds meer dossiers ook direct optreden als belangenbehartiger van je eigen cliënten. Je adviseert proactief en ondersteunt bij gerechtelijke procedures als het kan. Alleen of samen met een advocaat sta je cliënten bij en neem je ze op sleeptouw. Als juridisch adviseur weet jij als

geen ander de kansen en risico’s goed in te schatten, zodat cliënten direct weten waar ze aan toe zijn. Je wil voor elke situatie het optimale resultaat voor de cliënt bereiken!

 

Heb jij een afgeronde HBO opleiding? Dan hopen wij je graag als jurist aan het kantoor te kunnen verbinden, met name op het gebied van arbeidsrecht. Indien je ambitie daar ligt, je al een afgeronde opleiding aan de universiteit hebt en wij overtuigd zijn van je capaciteiten, dan bestaat er zelfs de mogelijkheid om via de Beroepsopleiding door te groeien naar advocaat.

 

Herken je jezelf hierin en wil je werken bij een jong en dynamisch advocatenkantoor? Lees dan even verder!

 

Wie zijn Onyx Advocaten?

Onyx Advocaten is een nieuwe generatie in de advocatuur. En de lat ligt hoog. We gaan voor de beste kwaliteit en meer aandacht voor onze cliënten, gecombineerd met sterke juridische vaardigheden. Als complete juridische adviseurs hebben we ons de afgelopen jaren in de markt gezet.

 

En met succes! Inmiddels zijn we op zoek naar een aanvulling van het team. We richten onze ogen daarbij op (jong) talent. Bij voorkeur een jurist, die bekend is met de moderne advocatuur en snel thuis is in digitale omgevingen en software. Ook talent met ambitie om zich als jurist in de advocatenwereld te handhaven is van harte welkom.

 

Wat ga je doen?

Zoals gezegd in de introductie ga je zo spoedig mogelijk meedraaien in onze advocatenpraktijk. Als eerste zal je starten als juridisch ondersteuner van de medewerkers binnen de praktijk. Op die manier maak je je onze werkwijze steeds meer eigen. Hoe beter dat gaat, hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt. Uiteindelijk zul je – waar mogelijk – je eigen (incasso)dossiers behandelen, cliënten adviseren, correspondentie en processtukken opstellen, hoorzittingen bijwonen, contacten onderhouden met debiteuren, dan wel de advocaten hierin op alle mogelijke manieren ondersteunen. We leren jou het recht praktisch toe te passen, complexe dossiers eenvoudig te maken, creatief gebruik te maken van de interpretatie van de wet en het ontwikkelen van je schriftelijke en communicatieve vaardigheden. Alles

om je juridische capaciteiten maximaal te benutten en verder te ontwikkelen.

 

Omdat we niet zomaar een jurist zoeken, hebben we een waslijst aan specificaties waaraan we hopen dat je voldoet. Maar 80% vinden we ook een goed begin 😊:

 1. Je beschikt over een afgeronde opleiding in de rechten (HBO en / of WO) en hebt affiniteit met het arbeidsrecht;
 2. Je staat klaar voor je collega’s en cliënten en bent bereid hierin tijd en energie te investeren;
 3. Je bent goed bereikbaar (evt. ook buiten ‘werktijd’);
 4. Je communiceert op een heldere en begrijpelijke wijze;
 5. Je beschikt over sterke juridische vaardigheden;
 6. Je wilt groeien en je eigen kennis en waarde vergroten;
 7. Je bent assertief, creatief en collegiaal;
 8. Je hebt passie voor de juridische wereld en gerechtigheid;
 9. Je hebt doorzettingsvermogen en een positieve manier van denken.

 

Wat krijg je er voor terug?

 • Variërend werk in een civiele (incasso)praktijk;
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid tot thuiswerken;
 • 36-urige werkweek voor een goede balans tussen werk en privé;
 • Een goed basissalaris aangevuld met een bonusregeling;
 • Heldere plannen om jouw persoonlijke en juridische groei te stimuleren;
 • Indien je over een afgeronde WO-opleiding beschikt en bij wederzijdse overtuiging, krijg je de kans om door te groeien naar advocaat.

 

Hebben wij je aandacht?

Als deze vacature je aanspreekt, dan zien we je sollicitatie graag binnenkomen. Een brief die de aandacht trekt, jouw CV en je cijferlijst van de afgeronde opleiding rechten (HBO en / of WO) kun je per e-mail sturen naar: info@onyx-advocaten.nl. Vermeld daarbij in het onderwerp: ‘Sollicitatie vacature jurist’.

 

Graag ontvangen wij voor 6 januari 2023 je brief. Jij ontvangt dan uiterlijk 13 januari 2023 een reactie van ons, waar mogelijk eerder. Mocht jij onze interesse hebben gewekt, dan word je uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor. Tot dan!

laatste nieuws

Waarom is het belangrijk om kennis van het arbeidsrecht te hebben
Waarom is het belangrijk om kennis van het arbeidsrecht te hebben?

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap