De tussenbalans: succesratio van 90% !

Het jaar gaat alweer richting het einde. De maanden vliegen voorbij. Het is dan ook een veelbewogen jaar, waarin Onyx Advocaten het levenslicht zag. En hoe! Wat krijgen wij een energie van alle positieve reacties. Niet alleen uit het eigen netwerk, maar ook ver daarbuiten… Nogmaals hartelijk dank daarvoor! Nu is het tijd om de tussenbalans op te maken.
De tussenbalans: succesratio van 90% ! 1

Incasso

Inmiddels zijn we vijf maanden aan de slag. Onyx Advocaten maakt daarom voorzichtig de eerste tussenbalans op. Ten eerste kijken we hiervoor naar onze specialisatie: het incasseren van openstaande vorderingen. De afgelopen periode mochten wij al ruim 100 openstaande vorderingen voor jullie incasseren. De vorderingen zijn telkens weer anders en dát maakt het werk van een incasso-advocaat zo interessant. Geen dag is hetzelfde.

Zo zijn we de afgelopen maanden bezig geweest met het incasseren van:

  1. Achterstallig salaris / loon;
  2. Huurachterstanden;
  3. Contractuele vergoedingen voor ZZP’ers en aannemers;
  4. Niet-betaalde leveringen van diverse producten en diensten;
  5. Geldleningen;
  6. Allerlei andere facturen en schulden.

Succesratio van 90%

Van de ruim 100 incasso’s hebben we er inmiddels circa 75 succesvol en zonder procedure geïncasseerd! Voor een aantal incasso’s loopt nog een gerechtelijke procedure. Ook bij deze procedures hebben wij het volle vertrouwen op een goede afloop. Wij begeleiden onze cliënten namelijk écht van het begin tot en met het eind.

Een aantal vorderingen waren – helaas – oninbaar door bijvoorbeeld het faillissement van de schuldenaar. Maar ook hierin bekijken we de mogelijkheden om (een gedeelte van) de vordering alsnog uitbetaald te krijgen door de curator.

Door deze cijfers mogen we tot nu toe wel een succesratio van circa 90% noteren! Een mooie tussenbalans. Daar zijn we natuurlijk erg trots op. Laten we hopen dat deze lijn zich in het aankomende jaar zo voortzet.

Adviseren en procederen

Ten tweede hebben wij naast het incasseren van vorderingen ook specialisme in huis op diverse andere rechtsgebieden. Hierdoor voorzien we meerdere bedrijven en particulieren met regelmaat van juridisch advies. Met name in huur– en arbeidskwesties. Ook de eerste procedures zijn tot een goed einde gebracht. Het is fijn om te zien dat jullie ons ook op deze rechtsgebieden weten te vinden.

Wil jij je vordering ook laten incasseren?

Heb jij nog geld tegoed van een bedrijf of particulier, groot of klein? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Samen met jou kijken wij naar de mogelijkheden om je geld kosteloos te incasseren. No Win, No Fee!

Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-3035857 of per e-mail: info@onyx-advocaten.nl. Wil je direct de proef op de som nemen? Draag dan eenvoudig online je incasso over.

Door Martijn van Hurne | 19 december 2019 | Nieuws

laatste nieuws

De tussenbalans: succesratio van 90% ! 3
Is de duur van een opgelegd stadionverbod redelijk?

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap