Onyx Advocaten: ‘Bedankt voor alle positieve reacties!’

Onyx Advocaten opende op 29 juli 2019 haar deuren voor de buitenwereld. Om dit bekend te maken, plaatsten wij een bericht op Facebook en LinkedIn. Jullie hebben deze berichten vervolgens ruim 50 keer gedeeld en circa 1.200 keer leuk gevonden. Dit was nog niet alles, want ten slotte hebben jullie de diverse berichten in totaal van ruim 300 positieve reacties voorzien!
Onyx Advocaten: ‘Bedankt voor alle positieve reacties!’ 1

Social Media

De kracht van Social Media in de huidige tijd is daarmee ook overduidelijk: volgens de verzamelde data heeft dit bericht door jouw activiteit zeker 75.000 mensen bereikt. Dat is natuurlijk fantastisch nieuws en een geweldige kickstart voor een nieuw advocatenkantoor. En daar willen wij jou hartelijk voor bedanken!

Juridische updates

In de komende tijd zal Onyx Advocaten via Facebook en LinkedIn meer informatie geven over de werkzaamheden, specialismen en interessante (juridische) ontwikkelingen. Zorg er dus voor dat je onze pagina op Facebook en LinkedIn volgt. Wij sluiten hierbij zoveel mogelijk aan bij de actualiteit. Mocht jij meer informatie wensen over een juridisch onderwerp, laat dit dan in een reactie aan Onyx Advocaten weten. Misschien wordt jouw onderwerp wel in het volgende nieuwsbericht besproken!

Twijfel jij of jouw onderwerp of probleem door Onyx Advocaten behandeld kan worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Het zal je verbazen hoeveel wij weten en kunnen! Mocht jouw situatie toch niet binnen de reikwijdte vallen, dan helpen wij jou alsnog verder op weg! Je staat dus nooit met lege handen. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 073 – 303 58 57 of per e-mail: info@onyx-advocaten.nl.

Door Martijn van Hurne | 8 augustus 2019 | Nieuws

Onyx Advocaten: ‘Bedankt voor alle positieve reacties!’ 2

laatste nieuws

Onyx Advocaten: ‘Bedankt voor alle positieve reacties!’ 3
De rol van technologie bij het innen van schulden

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap