Onyx Advocaten zet alle lichten op groen

Maandag 29 juli 2019: een gedenkwaardige dag! Vanaf vandaag zijn de deuren van Onyx Advocaten officieel geopend. Het Indigo-gebouw, gelegen aan de Europalaan 2 in Den Bosch, is de uitvalsbasis. Het voelt goed om dit nieuws naar buiten te kunnen brengen. Alle lichten staan op groen.
Onyx Advocaten zet alle lichten op groen 1

Een bijzondere samenwerking

Onyx Advocaten is een bijzondere samenwerking tussen twee advocaten. Het zat er al een tijd aan te komen. Martijn van Hurne en Marijn Emonds zijn namelijk al vanaf 2006 een hecht team in de juridische sector. Beide advocaten zijn aan te merken als de nieuwe generatie, behorend tot de eerste lichting uit de vernieuwde Beroepsopleiding Advocaten in 2013.

Betere kwaliteit, krachtige juridische vaardigheden, meer oog voor cliënten en gevoel voor het ethische kompas. De tijden van ‘grijze wollen sokken’-advocaten zijn voorbij. Het is tijd voor een frisse wind! Begin 2019 is dan ook de knoop doorgehakt om een eigen kantoor op te starten. Met behulp van het bestaande netwerk en positieve nieuwe invloeden, is er snel naar de opening van het kantoor toegewerkt.

Onyx Advocaten zet alle lichten op groen 2

Onyx Advocaten

Onyx Advocaten is er voor zowel particulieren als ondernemers. Met de focus op incasso, maar ook absolute specialisaties op andere rechtsgebieden. Zo kun jij met al jouw problemen in het huurrecht, arbeidsrecht, contractenrecht en de schuldsanering / WSNP bij Onyx Advocaten terecht. Ook hebben de advocaten een ruime ervaring op het gebied van beslagleggingen en gerechtelijke procedures. Op alle mogelijke manieren krijg jij weer grip op de zaak!

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via telefoonnummer 073 – 303 58 57. Stuur je liever een e-mail? Dan is Onyx Advocaten te bereiken via info@onyx-advocaten.nl.

Wil je direct een incasso overdragen? Dat kan hier!

Door Martijn van Hurne | 29 juli 2019 | Nieuws

laatste nieuws

Onyx Advocaten zet alle lichten op groen 4
De rol van technologie bij het innen van schulden

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap