Relatiebezoek van Onyx Advocaten in Noord-Holland

Op vrijdag 23 augustus 2019 ging ik namens Onyx Advocaten op relatiebezoek in Noord-Holland. Wat een eer! In de ochtend bezocht ik Mr. Tulip Tours en bloem(bollen)kwekerij Simon J.B. de Jong in De Goorn. In de middag werd Green Simplicity bezocht in Andijk. Na een leerzame dag keerde ik huiswaarts.
Relatiebezoek van Onyx Advocaten in Noord-Holland 1

Mr. Tulip Tours

Het was een erg enerverende ochtend. Mr. Tulip Tours is het bedrijf van Joost de Jong. Bij zijn bedrijfsvoering maakt hij handig gebruik van de locatie. Daar is namelijk bloem(bollen)kwekerij Simon J.B. de Jong gevestigd; het bedrijf van zijn vader. Een echt familieconcept dus! Al jarenlang worden hier tulpen(bollen) gekweekt. Vanaf de kleine bollen tot aan de volledig bloeiende tulp in het veld. En vooral dat laatste trekt de aandacht van veel toeristen. Mr. Tulip Tours is daar handig op ingesprongen. In het seizoen biedt hij een volledige rondleiding aan in de bollenkwekerij. De eindbestemming is het tulpenveld. Helaas vond het bezoek van Onyx Advocaten buiten dit seizoen plaats. Een toeristisch kiekje schieten in het veld zat er daardoor helaas niet in.

Green Simplicity

In de middag vertrok ik naar Andijk. Dit is een dorp aan het IJsselmeer. Andijk kenmerkt zich onder meer door de vele kassen. Hier is ook het bedrijf van Wessel van Paassen gevestigd. Green Simplicity is ontstaan uit een prachtig concept. Dit concept heeft hij in zijn studiejaren ontwikkeld en zet hij nog altijd door. Wessel onderzoekt hierbij de invloed van LED-verlichting op de groei van gewassen. Green Simplicity levert volledige LED-verlichting systemen en de bijbehorende ondersteuning. Met het systeem kan de kweker zelf testen uitvoeren. Op die manier kan de kweker zelf op ontdekkingsreis. Welke kleur licht is het meest gunstig voor het gewenste kenmerk van het gewas?

Tijdens de rondleiding heb ik mijn ogen uitgekeken. De talloze kleuren zorgen voor een waar spektakel. Het concept is enorm aangeslagen. Inmiddels maken diverse grote bedrijven gebruik van de diensten van Green Simplicity. Ook werd het bedrijf in 2019 genomineerd voor beste onderneming van de provincie Noord-Holland.

Onyx Advocaten

Onyx Advocaten wil Mr. Tulip Tours en Green Simplicity op de eerste plaats hartelijk danken voor de vrijgemaakte tijd en gastvrijheid bij dit relatiebezoek. Het was werkelijk een waar genoegen om jullie bedrijven van dichtbij te mogen bekijken, maar vooral ook om de historie en de gedachte achter het bedrijf te ontdekken. Mocht Onyx Advocaten (onverhoopt) jullie bedrijven ooit bij moeten staan in juridische geschillen, dan zal dit zeker bijdragen aan de kwaliteit daarvan.

Onyx Advocaten zal – waar gewenst – helpen bij het incasseren van openstaande facturen, de afhandeling van klachten en het controleren van contracten en/of voorwaarden. Ook kan er advies gegeven worden op het gebied van personeel (arbeidsrecht) en huurrecht.

Wil jij ook een relatiebezoek ontvangen van Onyx Advocaten, zodat aan jouw bedrijf een gefundeerde juridische dienstverlening kan worden geboden? Neem geheel vrijblijvend contact op per e-mail: info@onyxadvocaten.nl of bel op telefoonnummer 073 – 303 58 57!

mr. Martijn van Hurne

Door Martijn van Hurne | 27 augustus 2019 | Nieuws

laatste nieuws

Relatiebezoek van Onyx Advocaten in Noord-Holland 3
De rol van technologie bij het innen van schulden

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap