Gespecialiseerde advocaat

Heldere prijsafspraken

No cure No Pay

Direct actie

Draag je incasso over aan een incassobureau in Eindhoven

Wil je de incasso van je vordering overdragen aan een incassobureau in Eindhoven? Kies dan voor een advocatenkantoor met incasso-advocaten in dienst. Vergeleken met incassobureaus en deurwaarders beschikken incasso-advocaten over extra drukmiddelen. Zo kan alleen een incasso-advocaat conservatoir (bewarend) beslag laten leggen op o.a. de bankrekeningen, de inventaris en inkomsten van de debiteur. Dit om te voorkomen dat de debiteur gelden wegsluist. Hierdoor is de kans groter dat je klant toch tot betaling van de factuur overgaat. De incasso-advocaat zorgt ervoor dat de liquiditeit van je onderneming niet in gevaar komt.

Schakel daarom bij een incasso in Eindhoven een gespecialiseerde incasso-advocaat in. Onyx Advocaten is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in incassoprocedures. Neem gerust contact op om advies in te winnen over je openstaande vordering.

Direct actie? Draag je incasso over

Incassobureau in Eindhoven mét exclusieve drukmiddelen

Als incasso-advocaat hebben we de mogelijkheid om extra drukmiddelen in te zetten voor de incasso van je factuur. Wanneer een vordering onbetaald blijft, kan zo de druk op je debiteur nog hoger worden opgevoerd. Dit onderscheidt ons advocatenkantoor van andere incassobureaus en deurwaarders in Eindhoven. Als advocaat zijn we bevoegd om:

 • Een kort geding te starten als er sprake is van spoed;
 • Conservatoir beslag te leggen (al voordat er een vonnis is);
 • Faillissementen aan te vragen;
 • Vorderingen boven € 25.000,- te behandelen.


Wat te doen met een openstaande vordering?

Je hebt een vordering op één van je debiteuren en deze wil je zo snel mogelijk betaald krijgen. Want hoe langer je op de betaling moet wachten, hoe groter het risico dat je in een liquiditeitsproblemen komt. De knoop is doorgehakt: je gaat de vordering uit handen geven aan een incassobureau in Eindhoven. Het liefst wel een bureau dat werkt met incasso-advocaten. Deze advocaten hebben de benodigde juridische kennis en expertise in huis dat goed van pas komt als de incassoprocedure uitloopt op een juridisch geschil.

Direct actie? Draag je incasso over

Waarom je incasso laten uitvoeren door Onyx Advocaten?

Expertise

Extra bevoegdheden vergeleken met een incassobureau of deurwaarder

Vast contactpersoon

De incasso-advocaat is ook je vaste

contactpersoon

No Cure, No Pay

Incasseren zonder extra risico

Juridisch advies

Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen

Direct actie

Je vordering wordt direct in behandeling

genomen

Maatwerk procedures

Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw wensen

Incasso in Eindhoven overdragen aan een incasso-advocaat

Draag je vordering over aan onze incasso-advocaten. Van sommatiebrieven tot dagvaarding of faillissementsaanvraag: we zetten alle mogelijke drukmiddelen in om je vordering snel en efficiënt te incasseren. Als incassobureau in Eindhoven doen we dat op basis van No Cure, No Pay. Geen risico op extra kosten dus. We begeleiden je bij elke stap, van begin tot eind. Dat alles heeft een 'normaal' incassobureau of deurwaarder uit Eindhoven simpelweg niet in huis.

In tegenstelling tot een 'normaal' incassobureau kunnen we de complete incassoprocedure uit handen nemen. Zodra je de vordering aan ons hebt overgedragen, heb je er geen omkijken meer naar. Onze incasso advocaten ontzorgen je in het gehele proces. We gaan direct voor je aan de slag en ondernemen de best passende stappen, zowel buitengerechtelijk als gerechtelijk. Zodoende zorgen we ervoor dat je vordering zo snel mogelijk wordt geïncasseerd.

Centraal in onze werkwijze staat de relatie met je debiteur. Daarom communiceren we altijd met een menselijke toon, zonder dat we daarbij jouw belangen uit het oog verliezen. Bovendien voeren we elke incasso in Eindhoven op hoogwaardig juridisch niveau. Je debiteur is vanaf het begin op de hoogte van zijn juridische positie en ziet al snel in dat er geen andere keuze is dan de vordering direct te voldoen.

De ervaringen van onze klanten

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen - Stichting SPARK Campus

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.

Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:

– snelle respons en actie,

– tactvolle benadering en aanpak,

– prettige samenwerking.

Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

Vraag om advies bij een incasso

Ook snel je vordering betaald krijgen? Geef je incasso uit handen aan onze gespecialiseerde en ervaren incasso advocaten in Eindhoven. Wil je vandaag nog je incasso overdragen en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van juridische drukmiddelen? Neem dan snel contact met ons op. We voorzien je graag van advies over wat de beste aanpak is en nemen de incasso desgewenst van je over.

Naast Eindhoven kun je ons ook inschakelen voor een incasso in Tilburg, NijmegenUden, Breda of Den Bosch.

Direct actie? Draag je incasso over

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik Onyx Advocaten inschakelen in plaats van een normaal incassobureau?

Bij Onyx Advocaten gaat een incasso advocaat voor je aan de slag. Onze advocaten kunnen de procedure van A tot en met Z voor je afhandelen, waarbij je altijd van de hoogste juridische kwaliteit verzekerd bent.

Daarnaast mogen wij als advocaten meer bevoegdheden inzetten dan waar gewone incassobureaus de mogelijkheid toe hebben.

 1. Faillissement aanvragen;
 2. Conservatoir beslag leggen;
 3. Een (incasso) kort geding voeren;
 4. Vordering boven de € 25.000,- incasseren.

Hierdoor kunnen we altijd het onderste uit de kan halen. Lees hier meer over een incasso.

Welke tarieven hanteert Onyx Advocaten?

Niemand houdt van een onverwachte rekening achteraf. Wij zorgen daarom dat we transparant over onze kosten zijn en je niet met dergelijke rekeningen zullen opzadelen. We werken op basis van diverse tarieven, die we afstemmen op jouw situatie. We kijken dus met elkaar hoe we jou het beste kunnen helpen.

Onyx Advocaten kan je bijstaan op basis van:

 1. No Cure, No Pay (mogelijk bij een incassoprocedure);
 2. Je rechtsbijstandverzekering;
 3. Uurtarief of vaste prijsafspraak;
 4. Een toevoeging (pro-deo).

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

Wat is de werkwijze van Onyx Advocaten?

Wij nemen jouw zaak binnen 24 uur in behandeling, nadat je deze aan ons overhandigd hebt. Daarbij stellen we zo nodig ook een eigen strategie op. Na jouw goedkeuring beginnen we direct.

Onyx Advocaten pakt vanaf dat moment stevig door. Op allerlei verschillende manieren (post, e-mail, telefonisch en WhatsApp) proberen we contact te krijgen met je debiteur. Hierdoor weten we snel of je debiteur vrijwillig gaat betalen. Indien nodig voorzien we je tussendoor proactief van advies.
Is de debiteur nog steeds niet bereid te betalen? Dan staan we jou graag bij in de gerechtelijke procedure om alsnog de betaling te incasseren!

Lees hier meer over de verschillende fases van de incassoprocedure.

Wat betekent ‘No Cure, No Pay’ precies?

Onyx Advocaten werkt in incassozaken op basis van het ‘No Cure, No Pay’ principe, of zoals wij het noemen: ‘No Win, No Fee’.

Als het ons toch niet lukt jouw vordering te incasseren, betekent dit dat je geen kosten hebt aan het buitengerechtelijke incassotraject. Deze kosten brengen wij namelijk in rekening bij je debiteur. Op het moment dat de volledige vordering wordt betaald, zijn ook onze kosten voldaan. Oftewel, altijd een win-win situatie voor jou!

Wil je meer weten over onze tarieven? Kijk dan hier.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een dossier bedraagt momenteel ongeveer twee weken. Wij kunnen deze doorlooptijd zo kort houden dankzij onze unieke werkwijze.

Als jouw debiteur verhaal biedt, dan is Onyx Advocaten er van overtuigd dat het ook lukt om je vordering te incasseren. Hoe lang dit ook duurt. Uiteindelijk hangt deze doorlooptijd af van de bereidheid en de mogelijkheid van je debiteur om te betalen. Soms betaalt een debiteur zelfs binnen een uur! In andere gevallen duurt het – helaas – wat langer.

Wat is de kans dat de incassoprocedure slaagt?

Het afgelopen jaar hebben we een succesratio van 90% gehaald. Ook hele lastige dossiers weten wij namelijk tot een succes te brengen. Dat doen we door de druk op je debiteur zo hoog mogelijk te houden.

Uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de mogelijkheid van je debiteur om te kunnen betalen. Ook wij kunnen helaas niet van een kale kip plukken.

laatste nieuws

Incassobureau Eindhoven 2
De rol van technologie bij het innen van schulden

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap