Incassobureau Nijmegen 1
Incassobureau Nijmegen 1

Gespecialiseerde advocaat

Heldere prijsafspraken

No cure No Pay

Direct actie

Incasso in Nijmegen overdragen aan een advocaat

Een incassobureau uit Nijmegen inschakelen en tegelijkertijd profiteren van de juridische zekerheid van een advocaat? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is dit precies wat Onyx Advocaten jou kan bieden. Een incasso advocaat heeft veel meer bevoegdheden, dan een gewoon incassobureau uit de regio Nijmegen. Dit betekent dat alle denkbare drukmiddelen kunnen worden ingezet. Met als grote voordeel dat wij de vordering zo snel mogelijk voor jou incasseren.

Direct actie? Draag je incasso over

Meer bevoegdheden dan een normaal incassobureau in Nijmegen

Advocaten beschikken over meer bevoegdheden dan gewone incasso specialisten van incassobureaus. Met deze exclusieve bevoegdheden kun je de druk op je debiteur verder opvoeren en de kans op het incasseren van je factuur of vordering vergroten. Daarnaast loop je ook geen risico op financieel gebied: Onyx Advocaten werken volgens het No Win, No Fee principe. De extra bevoegdheden die onze incasso advocaten in Nijmegen kunnen inzetten zijn:

 • Conservatoir beslag leggen, al voordat er vonnis verkregen is
 • Faillissement van bedrijven en particulieren aanvragen
 • Vorderingen boven € 25.000 behandelen

Incasso in Nijmegen op basis van No Cure, No Pay

Als incasso advocatenkantoor werkt Onyx Advocaten op basis van het klassieke No Cure, No Pay principe. Wij noemen dit alleen ‘No Win, No Fee’. Dat betekent dat jij niet het risico loopt met extra incassokosten opgezadeld te worden. Indien we jouw vordering namelijk succesvol incasseren, komen alle incassokosten voor rekening van je debiteur. Wanneer incasseren niet mogelijk blijkt, nemen we deze voor eigen rekening. Win-win voor jou!

In sommige gevallen kun je ervoor kiezen de druk nóg verder op te hogen door een procedure te starten. De kosten daarvoor mogen wij niet voorfinancieren. We zullen je daarom van tevoren over de bijkomende kosten adviseren, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Of je het starten van de procedure wilt doorzetten is vervolgens volledig aan jou.

Wat zeggen klanten over Onyx Advocaten?

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen – Stichting SPARK Campus

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.

Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:

– snelle respons en actie,

– tactvolle benadering en aanpak,

– prettige samenwerking.

Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting ‘t Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

Waarom kiezen voor Onyx Advocaten?

Expertise

Extra bevoegdheden vergeleken met een incassobureau of deurwaarder

Vast contact persoon

De incasso advocaat is ook je vaste

contactpersoon

No Cure, No Pay

Incasseren zonder extra risico

Juridisch advies

Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen

Direct actie

Je vordering wordt direct in behandeling

genomen

Maatwerk procedures

Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw

wensen

Waarom je Onyx Advocaten moet inschakelen

Met Onyx Advocaten als jouw incassobureau aan je zijde sta je sterk. Door je incasso in Nijmegen aan ons over te dragen geniet je van diverse voordelen.

 • Incassoprocedure zonder risico (No Cure, No Pay)
 • Hoogste slagingskans (90%)
 • Profiteer van de juridische expertise van een advocaat
 • Je incasso advocaat in Nijmegen is je vaste contactpersoon
 • Exclusieve bevoegdheden en drukmiddelen ten opzichte van een gewoon incassobureau
 • Gratis eerstelijns juridisch advies van je advocaat
 • Snelle opvolging en heldere communicatie


Elke incassoprocedure wordt op het hoogste juridische niveau gevoerd

Geen lange en moeizame incassotrajecten, die niet het gewenste resultaat opleveren: waar menig incassobureau uit Nijmegen al snel verzandt in een ‘welles-nietes’ discussie met je debiteur, voorkomt onze incasso advocaat juist dit soort tijdrovende discussies. Vanaf het eerste contact is jouw debiteur op de hoogte van zijn juridische positie. En doordat de meest effectieve drukmiddelen worden ingezet, zal de debiteur snel tot betaling overgaan.

Wij communiceren met een menselijke toon

Geen agressie, intimidatie, misleiding of andere slechte handelspraktijken, die de relatie tussen jou en je debiteur onherstelbaar beschadigen. Juist de duurzame relatie met jouw debiteur staat centraal. Daarom verloopt het contact altijd met een menselijke toon. Want alleen op die manier blijft de goede commerciële relatie behouden, als je dat wenst.

Draag nu je incasso in Nijmegen over

Van het eerste contact tot de stap naar de rechter: wij begeleiden je bij elke stap binnen de incassoprocedure – of dat nu buitengerechtelijk of gerechtelijk is. Met Onyx Advocaten sta je véél sterker, dan wanneer je een incassobureau of deurwaarder uit Nijmegen inschakelt. Dus wacht niet langer: draag je incasso vandaag nog aan ons over, benut de expertise van onze advocaat en profiteer van de hoogste slagingskans!

Onyx Advocaten is ook actief in steden als TilburgUdenEindhoven en Den Bosch.

Direct actie? Draag je incasso over

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik Onyx Advocaten inschakelen in plaats van een normaal incassobureau?

Bij Onyx Advocaten gaat een incasso advocaat voor je aan de slag. Onze advocaten kunnen de procedure van A tot en met Z voor je afhandelen, waarbij je altijd van de hoogste juridische kwaliteit verzekerd bent.

Daarnaast mogen wij als advocaten meer bevoegdheden inzetten dan waar gewone incassobureaus de mogelijkheid toe hebben.

 1. Faillissement aanvragen;
 2. Conservatoir beslag leggen;
 3. Een (incasso) kort geding voeren;
 4. Vordering boven de € 25.000,- incasseren.

Hierdoor kunnen we altijd het onderste uit de kan halen. Lees hier meer over een incasso.

Welke tarieven hanteert Onyx Advocaten?

Niemand houdt van een onverwachte rekening achteraf. Wij zorgen daarom dat we transparant over onze kosten zijn en je niet met dergelijke rekeningen zullen opzadelen. We werken op basis van diverse tarieven, die we afstemmen op jouw situatie. We kijken dus met elkaar hoe we jou het beste kunnen helpen.

Onyx Advocaten kan je bijstaan op basis van:

 1. No Cure, No Pay (mogelijk bij een incassoprocedure);
 2. Je rechtsbijstandverzekering;
 3. Uurtarief of vaste prijsafspraak;
 4. Een toevoeging (pro-deo).

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

Wat is de werkwijze van Onyx Advocaten?

Wij nemen jouw zaak binnen 24 uur in behandeling, nadat je deze aan ons overhandigd hebt. Daarbij stellen we zo nodig ook een eigen strategie op. Na jouw goedkeuring beginnen we direct.

Onyx Advocaten pakt vanaf dat moment stevig door. Op allerlei verschillende manieren (post, e-mail, telefonisch en WhatsApp) proberen we contact te krijgen met je debiteur. Hierdoor weten we snel of je debiteur vrijwillig gaat betalen. Indien nodig voorzien we je tussendoor proactief van advies.
Is de debiteur nog steeds niet bereid te betalen? Dan staan we jou graag bij in de gerechtelijke procedure om alsnog de betaling te incasseren!

Lees hier meer over de verschillende fases van de incassoprocedure.

Wat betekent ‘No Cure, No Pay’ precies?

Onyx Advocaten werkt in incassozaken op basis van het ‘No Cure, No Pay’ principe, of zoals wij het noemen: ‘No Win, No Fee’.

Als het ons toch niet lukt jouw vordering te incasseren, betekent dit dat je geen kosten hebt aan het buitengerechtelijke incassotraject. Deze kosten brengen wij namelijk in rekening bij je debiteur. Op het moment dat de volledige vordering wordt betaald, zijn ook onze kosten voldaan. Oftewel, altijd een win-win situatie voor jou!

Wil je meer weten over onze tarieven? Kijk dan hier.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een dossier bedraagt momenteel ongeveer twee weken. Wij kunnen deze doorlooptijd zo kort houden dankzij onze unieke werkwijze.

Als jouw debiteur verhaal biedt, dan is Onyx Advocaten er van overtuigd dat het ook lukt om je vordering te incasseren. Hoe lang dit ook duurt. Uiteindelijk hangt deze doorlooptijd af van de bereidheid en de mogelijkheid van je debiteur om te betalen. Soms betaalt een debiteur zelfs binnen een uur! In andere gevallen duurt het – helaas – wat langer.

Wat is de kans dat de incassoprocedure slaagt?

Het afgelopen jaar hebben we een succesratio van 90% gehaald. Ook hele lastige dossiers weten wij namelijk tot een succes te brengen. Dat doen we door de druk op je debiteur zo hoog mogelijk te houden.

Uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de mogelijkheid van je debiteur om te kunnen betalen. Ook wij kunnen helaas niet van een kale kip plukken.

Wat zeggen klanten over Onyx Advocaten?

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen – Stichting SPARK Campus

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.

Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:

– snelle respons en actie,

– tactvolle benadering en aanpak,

– prettige samenwerking.

Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting ‘t Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

laatste nieuws

Betalingsachterstanden
Betalingsachterstanden: explosieve groei verwacht

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2022   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap