Gespecialiseerde advocaat

Heldere prijsafspraken

No cure No Pay

Direct actie

Incassobureau in Tilburg inschakelen?

Wil jij de incasso van je vordering overdragen aan een incassobureau in Tilburg? Als advocatenkantoor is Onyx Advocaten gespecialiseerd in het incasseren van onbetaalde vorderingen. Zodra je je incasso overdraagt, gaan onze incasso advocaten nog dezelfde dag voor je aan de slag.

Dit doen wij allemaal op basis van No Cure, No Pay. Wij brengen ook geen dossierkosten in rekening. Doordat wij alle denkbare drukmiddelen kunnen inzetten onderscheiden we ons van een gewoon incassobureau uit Tilburg.

Direct actie? Draag je incasso over

Het verschil met Onyx Advocaten en een incassobureau of deurwaarder

Vergeleken met een gewoon incassobureau beschikken onze incasso advocaten over meer exclusieve bevoegdheden. Dit zijn maatregelen die het incassobureau dus niet zal kunnen inzetten om jouw vordering te incasseren.

Zo kan Onyx Advocaten conservatoir beslag leggen, vorderingen incasseren van boven de € 25.000,- en faillissementen aanvragen. Hierdoor kan een incasso advocaat dus meer uit de kast trekken en je beter van dienst zijn:

 • Conservatoir beslag leggen (al voordat er vonnis gewezen is)
 • Faillissement van bedrijven aanvragen
 • Vorderingen boven € 25.000 behandelen

Incasso in Tilburg zonder risico: No Cure, No Pay

Bij Onyx Advocaten loop je geen risico om achteraf met een rekening verrast te worden. Als wij er niet in slagen om de vordering te incasseren, brengen we geen kosten in rekening. Ook geen dossierkosten. Als we je vordering wel incasseren, betaalt jouw debiteur onze kosten. Een klassieke win-win situatie!

In sommige gevallen betaalt een debiteur niet, ondanks dat de druk stevig wordt opgevoerd. Na het dreigen met een gerechtelijke procedure moet die nu ook echt opgestart worden. Onyx Advocaten adviseert jou dan over de kosten van deze procedure. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent. Ten slotte kies je geheel vrijblijvend of je het dossier wil doorzetten of sluiten.

Direct actie? Draag je incasso over

De ervaringen van onze klanten

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen - Stichting SPARK Campus

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.

Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:

– snelle respons en actie,

– tactvolle benadering en aanpak,

– prettige samenwerking.

Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

Waarom kiezen voor Onyx Advocaten?

Expertise

Extra bevoegdheden vergeleken met een incassobureau of deurwaarder

Vast contact persoon

De incasso advocaat is ook je vaste

contactpersoon

No Cure, No Pay

Incasseren zonder extra risico

Juridisch advies

Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen

Direct actie

Je vordering wordt direct in behandeling

genomen

Maatwerk procedures

Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw

wensen

De voordelen van een incasso advocaat met dekking in Tilburg

Nadat je rijbewijs is ingevorderd, worden er een aantal stappen doorlopen. Om je een beter beeld te geven van deze procedure beschrijven we hier de te nemen stappen:

 • Hoge slagingskans (90%)
 • Geen kosten als er niets wordt geïncasseerd, ook geen dossierkosten (No Cure, No Pay)
 • Incassoprocedures worden door gespecialiseerde incasso advocaten gevoerd
 • De incasso advocaat in Tilburg is bovendien je vaste contactpersoon
 • Exclusieve bevoegdheden in tegenstelling tot een deurwaarder of incassobureau
 • Je vordering wordt dezelfde dag nog in behandeling genomen
 • Actief in onder meer TilburgNijmegenUdenEindhoven en Den Bosch
 • Bij juridische vragen altijd een eerste gratis advies van een advocaat
 • Afstemming van de incassoprocedure op jouw wensen

Betrouwbaar incassobureau in Tilburg

De meeste bedrijven in regio Tilburg denken bij niet betaalde facturen snel aan een incassobureau. De markt zit vol met deze bureaus, waar er steeds meer van bijkomen. De kwaliteit is echter niet altijd even goed. Daarom is er ook extra regelgeving in aantocht, om deze bureaus verder te reguleren. Onyx Advocaten is geen incassobureau, maar een advocatenkantoor dat ook incassozaken behandelt. Het beroep advocaat is aan allerlei verplichtingen onderworpen. Om de kwaliteit en betrouwbaarheid van het beroep te waarborgen, moet een advocaat altijd aan deze eisen en verplichtingen voldoen. Dat maakt ons een betrouwbare keuze als je op zoek bent naar een incassobureau. Ons slagingspercentage beaamt dit: deze is ruim 90%, wat de kwaliteit van onze dienstverlening aantoont.

Incasso in Tilburg in drie stappen

1) Debiteurenbeheer

Fase 1 betreft het debiteurenbeheer. Hierbij pak je debiteurenkwesties nog zelf op, bijvoorbeeld door herinneringen te sturen en niet-betalende klanten te bellen. Op dit moment heb je dus nog geen incassobureau in Tilburg ingeschakeld.

2) Minnelijke incasso

Als jouw eigen debiteurenbeheer niks oplevert, kun je de zaak uit handen geven. Dit is waar Onyx Advocaten in beeld komt. Als incasso advocatenkantoor nabij Tilburg nemen wij het sturen van aanmaningen en herinneringen aan je debiteur van je over. Niet alleen vergroot dit de druk op je klant, ook bespaar je hiermee waardevolle tijd.

3) Gerechtelijke procedure

Als je debiteur voet bij stuk houdt, kan de stap naar de rechter gezet worden. De betaling van de factuur kan dan afgedwongen worden door middel van executiemaatregelen, nadat een vonnis behaald is. Hierbij kan gedacht worden aan beslag op roerende of zelfs onroerende goederen.

Direct actie? Draag je incasso over

Wat mag je van ons verwachten?

Kies je voor Onyx Advocaten, dan voorkom je een trage incassoprocedure, eindeloze discussies met je debiteur of malafide handelspraktijken. Met de juiste juridische expertise wordt korte metten gemaakt met standaard smoezen. We werken snel, betrouwbaar en met een menselijke toon. Dat is de werkwijze van onze incasso advocaten in Tilburg.

Incasso in Tilburg door een juridisch expert

Bij Onyx Advocaten is je vordering in vertrouwde handen. De incassoprocedure wordt uitgevoerd door een van onze incasso advocaten in Tilburg, die zijn aangesloten bij de specialisatievereniging van Incasso- en procesadvocaten (VIA). Hiermee ben je verzekerd van de beste juridische expertise. Verder beschikken we net als notarissen over een derdengeldenrekening, waarmee je gelden altijd zijn veiliggesteld.

Wat zijn de buitengerechtelijke incassokosten?

Buitengerechtelijke incassokosten zijn kosten die voor de incassoprocedure in rekening worden gebracht. Het gaat hier om de kosten gedurende het minnelijke traject, waarbij nog niet is overgegaan op gerechtelijke maatregelen. Hoe hoog deze kosten zijn, is van diverse factoren afhankelijk. Dankzij het ‘No Cure, No Pay’ principe waar Onyx Advocaten mee werkt, hoef jij je geen zorgen te maken over deze kosten.

Een incasso advocaat mag conservatoir beslag leggen

Conservatoir beslag leggen is een maatregel die genomen mag worden nog voordat er vonnis is verkregen in een rechtszaak. Het beslag bevriest als het ware het geld en vermogen van de debiteur. Denk daarbij aan het blokkeren van de bankrekening. Ook kan het beslag op inventaris gelegd worden, zodat je je debiteur roerende of onroerende zaken niet meer kan doorverkopen. Conservatoir beslag leggen laat zien of je debiteur verhaal biedt en daadwerkelijk kan betalen. Een gewoon incassobureau beschikt niet over deze bevoegdheid, in tegenstelling tot Onyx Advocaten.

Voor 16:00 uur je incasso overgedragen? Vandaag nog actie!

Je overweegt je incasso over te dragen, want je wacht al lang genoeg op je geld. Onyx Advocaten begrijpt dit en zorgt daarom voor een snelle opvolging. Zodra jij de vordering aan ons overdraagt komen wij snel in actie. Heb je ons voor 16:00 uur benaderd? Dan sturen wij diezelfde dag nog een eerste sommatie aan je debiteur. Ook daarna blijven we er bovenop zitten, zodat jij zo snel als mogelijk krijgt waar je recht op hebt.

Schakel Onyx Advocaten in als incassobureau in Tilburg

Onyx Advocaten heeft als incassobureau in Tilburg al meerdere facturen en overige vorderingen geïncasseerd voor bedrijven en particulieren in Tilburg. Neem de proef op de som en draag vandaag nog jouw incasso aan ons over. We gaan graag voor je aan de slag. Samen krijgen we snel grip op jouw debiteuren! Neem direct contact met ons op.

Direct actie? Draag je incasso over

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik Onyx Advocaten inschakelen in plaats van een normaal incassobureau?

Bij Onyx Advocaten gaat een incasso advocaat voor je aan de slag. Onze advocaten kunnen de procedure van A tot en met Z voor je afhandelen, waarbij je altijd van de hoogste juridische kwaliteit verzekerd bent.

Daarnaast mogen wij als advocaten meer bevoegdheden inzetten dan waar gewone incassobureaus de mogelijkheid toe hebben.

 1. Faillissement aanvragen;
 2. Conservatoir beslag leggen;
 3. Een (incasso) kort geding voeren;
 4. Vordering boven de € 25.000,- incasseren.

Hierdoor kunnen we altijd het onderste uit de kan halen. Lees hier meer over een incasso.

Welke tarieven hanteert Onyx Advocaten?

Niemand houdt van een onverwachte rekening achteraf. Wij zorgen daarom dat we transparant over onze kosten zijn en je niet met dergelijke rekeningen zullen opzadelen. We werken op basis van diverse tarieven, die we afstemmen op jouw situatie. We kijken dus met elkaar hoe we jou het beste kunnen helpen.

Onyx Advocaten kan je bijstaan op basis van:

 1. No Cure, No Pay (mogelijk bij een incassoprocedure);
 2. Je rechtsbijstandverzekering;
 3. Uurtarief of vaste prijsafspraak;
 4. Een toevoeging (pro-deo).

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

Wat is de werkwijze van Onyx Advocaten?

Wij nemen jouw zaak binnen 24 uur in behandeling, nadat je deze aan ons overhandigd hebt. Daarbij stellen we zo nodig ook een eigen strategie op. Na jouw goedkeuring beginnen we direct.

Onyx Advocaten pakt vanaf dat moment stevig door. Op allerlei verschillende manieren (post, e-mail, telefonisch en WhatsApp) proberen we contact te krijgen met je debiteur. Hierdoor weten we snel of je debiteur vrijwillig gaat betalen. Indien nodig voorzien we je tussendoor proactief van advies.
Is de debiteur nog steeds niet bereid te betalen? Dan staan we jou graag bij in de gerechtelijke procedure om alsnog de betaling te incasseren!

Lees hier meer over de verschillende fases van de incassoprocedure.

Wat betekent ‘No Cure, No Pay’ precies?

Onyx Advocaten werkt in incassozaken op basis van het ‘No Cure, No Pay’ principe, of zoals wij het noemen: ‘No Win, No Fee’.

Als het ons toch niet lukt jouw vordering te incasseren, betekent dit dat je geen kosten hebt aan het buitengerechtelijke incassotraject. Deze kosten brengen wij namelijk in rekening bij je debiteur. Op het moment dat de volledige vordering wordt betaald, zijn ook onze kosten voldaan. Oftewel, altijd een win-win situatie voor jou!

Wil je meer weten over onze tarieven? Kijk dan hier.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een dossier bedraagt momenteel ongeveer twee weken. Wij kunnen deze doorlooptijd zo kort houden dankzij onze unieke werkwijze.

Als jouw debiteur verhaal biedt, dan is Onyx Advocaten er van overtuigd dat het ook lukt om je vordering te incasseren. Hoe lang dit ook duurt. Uiteindelijk hangt deze doorlooptijd af van de bereidheid en de mogelijkheid van je debiteur om te betalen. Soms betaalt een debiteur zelfs binnen een uur! In andere gevallen duurt het – helaas – wat langer.

Wat is de kans dat de incassoprocedure slaagt?

Het afgelopen jaar hebben we een succesratio van 90% gehaald. Ook hele lastige dossiers weten wij namelijk tot een succes te brengen. Dat doen we door de druk op je debiteur zo hoog mogelijk te houden.

Uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de mogelijkheid van je debiteur om te kunnen betalen. Ook wij kunnen helaas niet van een kale kip plukken.

Incassobureau Tilburg 1

laatste nieuws

Incassobureau Tilburg 2
De rol van technologie bij het innen van schulden

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2023   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap