mr. M.W.G. (Mark) Koopmans 1
mr. M.W.G. (Mark) Koopmans 1

mr. M.W.G. (Mark) Koopmans

Advocaat

Mark is sinds februari 2022 aan Onyx Advocaten verbonden. Hij haalde in 2019 zijn masterdiploma voor de opleiding Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University. In januari 2021 is Mark beëdigd als advocaat.


Voordat Mark werd beëdigd, heeft hij tijdens en na zijn studie al ruim 6,5 jaar ervaring opgedaan bij twee advocatenkantoren in de regio. Hij hield zich daarbij (zelfstandig) bezig met diverse zaken op het gebied van arbeidsrecht, verbintenissenrecht en incasso. Mark heeft daarom – ondanks zijn relatief jonge leeftijd – al de benodigde (proces)ervaring opgedaan.


Cliënten én collega’s omschrijven Mark als toegankelijk, oplossingsgericht en doortastend. Hij is bereid om zich vast te bijten in (complexe) zaken en zet zich altijd voor 100% in om het beste resultaat voor jouw zaak te bereiken.


Wil jij graag een keer kennis maken met Mark? Neem dan gerust contact op voor een kennismaking of vrijblijvend gesprek.

Specialismen

Mark heeft zich in de volgende rechtsgebieden gespecialiseerd:

  • Algemene praktijk (burgerlijk recht):

Hieronder valt o.a. incasso, (conservatoire) beslagleggingen en het voeren van gerechtelijke procedures;

  • Arbeidsrecht:

Hieronder valt o.a. het opstellen / controleren van arbeidsovereenkomsten, het beëindigen van een arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden, het tot stand brengen van een vaststellingsovereenkomst, ziekte / verzuim, ontslag (op staande voet) en het invorderen van achterstallig loon of salaris de ontruiming van verhuurde ruimtes en de ontbinding van huurovereenkomsten;

  • Verbintenissenrecht:

Hieronder valt o.a. het opstellen / controleren van contracten en algemene voorwaarden, het eisen van nakoming van overeenkomsten en – als dit niet gebeurt – het vorderen van schadevergoeding.

Uitspraken en publicaties

  • Rechtbank Rotterdam 20 oktober 2021, uitleg leningsovereenkomst (Haviltex) en executoriale kracht van een proces-verbaal, ECLI:NL:RBROT:2021:10336

Wat zeggen klanten over Mark Koopmans

Ik had eerst geen hoop in het terug krijgen van mijn openstaande vordering, maar dankzij het vakkundig en snel handelen door Mark Koopmans heb ik mijn complete vordering terug gekregen. Ben er heel blij mee. Nogmaals bedankt Mark!

dhr. I. Esmer, iStuc Stukadoorsbedrijf

Via Google heb ik een advocaat gezocht en kwam daarbij uit bij Onyx Advocaten. Mark Koopmans heeft mij dezelfde dag nog goed geholpen. Heel erg betrokken en erg goede communicatie.

dhr. K. Ajeyache, K Taxi

Heel tevreden over de vlotte communicatie én advies die wij van mr. Koopmans mogen ervaren. Vanaf het mailen van een dossier tot de uitwerking gaat verbazend vlot. Belangrijkste is uiteraard het eindresultaat en dit behaalt hij absoluut! Correcte aanpak en afhandeling! Niettegenstaande er 8000 km tussen ons bedrijf en Onyx Advocaten zit én ondanks het tijdsverschil, verloopt de communicatie perfect! Mr. Koopmans krijgt het wél voor elkaar. Bedankt!

mevr. M. van der Meulen, Bonaire Best Car Rental

laatste nieuws

Wat houdt contractenrecht in
Wat houdt contractenrecht in?

Contact

Openingstijden:

Op werkdagen geopend van 08:30 tot 18:00 uur. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk op aanvraag.

Bezoekadres:

Bruistensingel 100

5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Postadres:

Postbus 1034

5200 BA ‘s-Hertogenbosch

© Copyright 2022   |  Algemene voorwaarden   |   Klachtenregeling   |   Disclaimer   |   Sitemap